Arrow Electronics voegt Quest Software toe aan Benelux portfolio

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten met Quest Software. Dit betekent een verdere uitbreiding van het portfolio van Arrow in deze regio.

De producten van Quest Software stellen bedrijven in staat complexe IT-systemen op een eenvoudige manier te managen. De oplossingen zijn veelomvattend en specifiek gericht op de portfolio’s gegevensbescherming, databasemanagement, endpoint systems management, Hybrid Active Directory Security, Microsoft migraties en consolidaties, en platform monitoring. Wereldwijd werken 130 duizend bedrijven met oplossingen van Quest Software, waaronder 95 procent van de Fortune 500-bedrijven.

Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux: “Met de toevoeging van Quest Software aan ons portfolio kunnen onze resellers hun klanten helpen ingewikkelde IT-systemen op een eenvoudige manier te optimaliseren en zo kosten- en tijdbesparingen realiseren. We werken met een groeiend aantal technologieën en reiken onze klanten steeds nieuwe tools aan. Fabrikanten introduceren vaak hun eigen tools voor systeemoptimalisatie. Quest levert een overkoepelende tool die echt bijdraagt aan vereenvoudiging van IT-management.”

“We zijn erg blij Arrow aan ons te verbinden als distributeur in de Benelux”, aldus Kerry Wright, Distribution Manager EMEA bij Quest Software. “Bedrijven zien hun IT-omgevingen continu veranderen, met onze tools krijgen ze eenvoudig grip en inzicht hierop. Daarbij sluiten onze producten uitstekend aan bij het portfolio van Arrow.”

Meer informatie: www.arrow.com