Arrow Electronics exclusief distributeur NetApp BeLux

Arrow Electronics, leverancier van technologieoplossingen, is door NetApp, een vooraanstaande data-autoriteit voor hybride cloud, als exclusief distributeur voor België en Luxemburg is aangesteld. De samenwerking is onderdeel van de strategie om de rol van NetApp-distributeurs en -partners in de EMEA-regio te versterken en klanten in België en Luxemburg te voorzien van clouddiensten en -oplossingen.

Arrow en NetApp delen een lange samenwerkingsgeschiedenis. Arrow voorziet het kanaal van technologie en value-added diensten om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie op basis van de hybride clouddataoplossingen van NetApp. Het technische team van Arrow is zeer vakkundig met kennis van de NetApp-oplossingen, onderhoud en ondersteuningsdiensten, trainingen, marketingondersteuning en een verscheidenheid aan andere speciale oplossingen en -diensten. Daarnaast heeft Arrow een breed bereik op de lokale resellermarkt.

“We hebben Arrow aangesteld op basis van onze lange succesvolle samenwerking, en hun branche-expertise en kennis van de markt”, aldus Kristian Kerr, vice president Partners & Pathways in EMEA van NetApp. “Samenwerken met het kanaal en het versterken ervan is cruciaal voor onze strategie in België en Luxemburg. Samen worden we de leidende hybride- en multi-cloud-expert voor onze klanten, die mensen kansen biedt en tegelijkertijd een winstgevende en voorspelbare omgeving creëert waarin bedrijven kunnen groeien.”

“Wij hechten grote waarde aan de sterke toewijding van NetApp voor een meer kanaalgedreven aanpak in België en Luxemburg en het feit dat Arrow in de frontlinie staat van zijn lokale go-to-market-strategie”, aldus Alexis Brabant, vicepresident sales EMEA enterprise computing-oplossingen bij Arrow. “Clouddatadiensten en alle flash storage en hyperconverged infrastructuren zijn op dit moment belangrijke gebieden waar bedrijven naar kijken. Het kanaal is de sleutel voor het transformationele succes. Arrow en NetApp zorgen er gezamenlijk voor dat value-added resellers een krachtige clouddatatechnologie en diensteneconomie kunnen bouwen om de toekomstbestendige infrastructuren van hun klanten te ondersteunen, en hun groei te versnellen met terugkerende omzetkansen.”

Meer informatie: www.arrow.com