Arrow Electronics breidt Europese samenwerking met Commvault uit

De wereldwijd actieve technologieleverancier Arrow Electronics heeft bekend gemaakt dat de samenwerking met Commvault, een toonaangevende speler op het gebied van back-up, recovery, archivering en cloud, is uitgebreid. Dat betekent dat het Commvault Data Platform voortaan ook deel uitmaakt van het aanbod van Arrow. Het platform biedt verschillende datamanagement mogelijkheden, zowel as-a-service als on-premises.

De nieuwe overeenkomst bouwt voort op de langdurige relatie tussen de twee bedrijven. Zij bundelen nu hun expertise op het gebied van datamanagementtechnologie en hun kennis van de markt door de introductie van flexibele licentiemodellen voor serviceproviders. De nieuwe samenwerking is van toepassing op België, Nederland, Luxemburg, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

“Het Commvault Aggregator Program is ontworpen om serviceproviders de mogelijkheid te bieden hun organisatie te versterken met toonaangevende technologie en biedt een kader voor partners om op een andere manier met Commvault samen te werken”, zegt Alexis Brabant, vice president van Arrow ECS EMEA. “Door onze dienstverlening uit te breiden met extra datamanagementtechnologieën, komen we beter tegemoet aan de behoeften van onze serviceproviders en hun eindgebruikers, nu en in de toekomst.”

Bruce Park, vice president EMEA Channels & Alliances bij Commvault vult aan: “Arrow biedt managed serviceproviders gerichte, value-added services die facturering, rapportage en licentiebeheer vergemakkelijken. Met zijn Europese dekking is Arrow goed gepositioneerd om Commvault’s toonaangevende datamanagementtechnologieën aan te bieden aan zijn netwerk van serviceproviders. Zij maken steeds meer gebruik van onze back-up- en recovery oplossingen om groeikansen voor hun organisatie te benutten.”

Meer informatie: www.arrow.com