Carbon Black integratie met VMware en multitenancy beschikbaar bij Arrow

Value-added distributeur Arrow Electronics levert de nieuwste innovaties van Carbon Black. De leverancier van next-generation endpoint security heeft een integratie met VMware gerealiseerd waardoor het mogelijk is zijn predictive security-oplossing toe te passen op software-gebaseerde datacenters. Daarnaast introduceert Carbon Black multitenancy waardoor Cb Defense beter beschikbaar en aantrekkelijk is Managed Service Providers.

Cloudinfrastructuur en digital workspace technology specialist VMware zocht voor zijn network virtualization en security platform NSX een next-generation endpoint security-oplossing. Na verschillende tests viel de keuze op Carbon Black voor een exclusieve samenwerking op dit gebied. VMware AppDefense maakt gebruik van de Collective Defense Cloud (CDC) van Carbon Black om processen te classificeren en beveiligingsteams te helpen bepalen welk gedrag aanvullende verificatie vereist en welk gedrag vooraf kan worden goedgekeurd.

Door de combinatie van Carbon Black’s Collective Defense Cloud en VMware AppDefense profiteren wederzijdse klanten van sterke activiteitscontroles ter bescherming tegen aanvallen op virtuele en cloudomgevingen, georkestreerde en geautomatiseerde herstelmogelijkheden via VMware vSphere en NSX en Converged security en operationele context inzichtelijk op één beeldscherm.

Recentelijk is Carbon Black gestart met multitenancy voor zijn NGAV (next-generation anti-virus) oplossing Cb Defence waardoor deze extra aantrekkelijk en geschikt is voor MSP’s. Zij kunnen nu Cb Defence bij meerdere eindklanten laten draaien en het product vanuit één portaal beheren, managen en rapporteren. Dit stelt hen n staat eindklanten volledig te ontzorgen met een vooraanstaande next-generation securityoplossing die zowel bekende en onbekende malware, als unwanted software en non-malware kan detecteren en blokkeren.

Mark Beunk, Channel Manager Benelux bij Carbon Black: “We zien de vraag naar NGAV-oplossingen sterk toenemen, mede door de niet-aflatende, geavanceerde cyberaanvallen van de afgelopen tijd. Tegelijk willen bedrijven ontzorgd worden en besteden ze hun securitymanagement graag uit aan een dienstverlener. Hier ligt een belangrijke nieuwe markt die we, samen met onze distributeur Arrow ECS, willen bedienen.”

“We zijn blij met de integratie tussen VMware – een belangrijke speler in ons portfolio – en de relatief nieuwe aanwinst, Carbon Black. Beide partijen hebben hun waarde laten zien en komen door hun krachten te bundelen met een marktgerichte innovatie waar we hoge verwachtingen van hebben,” aldus Bart van Rheenen, Managing Director Arrow ECS Benelux.

Op 24 januari is er een gezamenlijke webinar van Carbon Black en VMware over beveiliging van virtuele datacenters. Deze is te volgen via https://www.carbonblack.com/resource/securing-virtual-data-center/

Meer informatie: www.arrow.com