AppSense breidt verkoopkanaal uit

COMPAREX, QNH en Qwise zijn als reseller toegetreden tot het partner ecosysteem van AppSense, specialist op het gebied van user environment oplossingen. Arrow ECS is aangesteld als nieuwe distributeur voor de Benelux.

De nieuwe resellers maken nu deel uit van het AppSense Certified Solution Partner programma. Leden van dit programma profiteren van consultancy, design, implementatie diensten en hulp van het AppSense User Virtualization Platform. Hierbij krijgen ze hulp vanuit de sales en marketing afdelingen en kunnen ze gebruik maken van de technische middelen aangeboden door het AppSense ecosysteem. De resellerovereenkomsten zorgen ervoor dat nu nog meer klanten kennis maken en profiteren van de oplossingen van AppSense. Arrow ECS, dat al in andere Europese landen zaken deed met AppSense, gaat als distributeur nu ook in Nederland de rol van intermediair tussen AppSense en de resellers vervullen.

“Deze partnerships zijn voor AppSense van groot belang, omdat ze een breed scala aan producten goed weten te combineren met een hoog kennisniveau,” zegt Aidan van Nes, Channel Development Manager Benelux bij AppSense. “Dankzij deze samenwerkingen hebben onze klanten geen omkijken meer naar het implementatietraject.”

Meer informatie: www.appsense.nl