Winnaars APC Partner Awards bekend

H&R, Centralpoint en X-ICT mogen zich de eerste winnaars van de APC Partner Awards noemen. In drie verschillende categorieën kregen zij donderdag 11 april uit handen van APC by Schneider Electric een bokaal uitgereikt.

“Ons doel was niet om de Ziggo Dome vol te krijgen”, zegt Sebastian Born, VP bij Schneider Electric. “We wilden een gezellige dag voor onze partners organiseren. Om ze te laten weten dat we ze waarderen en dat ze belangrijk voor ons zijn.”

Via korte, interessante seminars van Bram van den Boom en Loek Wilden over onder andere de toekomst van Edge Computing, voerde APC by Schneider Electric de spanning voor het winnen van de prijs op. Aan het einde van de middag werden in aanwezigheid van zo’n 50 partners uiteindelijk de winnaars bekend gemaakt.

Winnaar APC Edge Computing Partner of the Year: H&R Business IT Solutions
De jury riep H&R, specialist in business IT solutions, uit tot winnaar in de categorie Edge Computing. Het bedrijf uit Utrecht leek de prijs enigszins te verwachten, want het kwam met een grote delegatie naar Maarssen: vijf man sterk stond na afloop aan de champagne.

“We werken hard, zoals iedereen natuurlijk. Zeggen dat we verwacht hadden deze award te krijgen, klinkt arrogant, en dat zijn we niet, maar we doen wel ons best,’’ aldus Vilas Bikker. Andere genomineerden waren Bechtle Direct, IT First en X-ICT.

Winnaar APC E-commerce Partner of the Year: Centralpoint. Centralpoint uit Amstelveen ging er met de prijs in de categorie E-commerce vandoor. Er werd door de jury onder meer gekeken naar de inhoud van campagnepagina’s en productaccessoires. Het bedrijf, de grootste zakelijke IT-leverancier van de Benelux, liet Alternate en Kommago achter zich. Marcel Joosten nam de prijs in ontvangst. Hij zei ‘reuzeblij’ te zijn. “We werken veel aan onze eigen content”, zei hij. “Ik denk dat we ons daardoor onderscheiden van andere bedrijven. Eigen content hebben is echt een van de belangrijkste punten om op orde te hebben, wil je een goede E-commerce partner zijn.”

apc

Winnaar APC Data Center Partner of the Year: X-ICT. Marc van Rijssen en Pamela Wildeboer haalden de prijs voor X-ICT op in de categorie Data Center. X-ICT is specialist op het gebied van ICT-infrastructuur. De jury keek naar onder meer het aantal verkochte racks en power distribution units en het aantal gerealiseerde projecten. De twee andere genomineerden waren Lasent en All-Rack.

“Leuk om gewaardeerd te worden”, zo reageerde Van Rijssen na afloop van de award-uitreiking. “We hebben een goede relatie met Schneider Electric en ik denk dat we elkaar versterken. Dat is het mooie aan het partnership met hen.”

Meer informatie: www.se.com/nl