ALSO distribueert Dropsuite

ALSO is een samenwerking gestart met Dropsuite Limited, een toonaangevend zakelijk platform voor gegevensback-ups in de cloud. Op deze manier kunnen de kanaalpartners van ALSO en hun eindklanten profiteren van de producten en oplossingen van Dropsuite.

Het gaat om oplossingen op het gebied van back-up, archivering en herstel van gegevens zijn vanaf nu te vinden in de ALSO Cloud Marketplace. Hiermee kunnen Office 365-gegevens op schaal worden veiliggesteld en krijgen bedrijven nog meer grip op de veiligheid van hun gegevens.

Voor veel Europese ondernemingen speelt de soevereiniteit van hun gegevens een grote rol. Via de lokale Europese datacentra van Dropsuite kunnen klanten hun back-ups en gearchiveerde gegevens van Office 365 lokaal opslaan, uit prestatie-, juridische of voorkeursoverwegingen. Via de oplossing worden de gegevens van Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Teams veiliggesteld, allemaal vanaf één configuratiescherm voor eenvoudig beheer.

“ALSO en Dropsuite hebben de gedeelde visie ondernemingen te beschermen tegen ongewenste voorvallen met betrekking tot gegevens, zoals phishingaanvallen, gegevensdiefstal en onopzettelijk gegevensverlies”, aldus Leo Wiegel, European Cloud Manager bij ALSO. “We kijken erg uit naar de nauwe samenwerking en kunnen niet wachten onze partners de oplossingen voor gegevensback-up van Dropsuite te bieden.”

“Dropsuite is verheugd zijn producten te kunnen aanbieden op de ALSO Cloud Marketplace,” aldus COO Ridley Ruth. “We zijn erg blij dat we Europese resellers een betere manier kunnen bieden om de Office 365-gegevens van hun klanten veilig te stellen via onze uiterst betrouwbare en schaalbare oplossingen voor back-up, archivering en herstel van gegevens.”.

Meer informatie: www.also.com/nl