ALSO breidt ALSO Cloud Marketplace uit met MindsUnited

Distributeur ALSO heeft MindsUnited, aanbieder van JumpStart CRM voor Microsoft Dynamics CRM, toegevoegd aan de ALSO Cloud Marketplace. Jumpstart CRM is een online CRM-implementatiesysteem voornamelijk gericht op MKB-bedrijven. Hiermee speelt MindsUnited in op de behoefte van Microsoft-partners in de CRM-markt.

JumpStart CRM voor Microsoft Dynamics CRM zorgt ervoor dat klanten in een oogwenk de gehele verkoop, service en marketing zelf overzichtelijk kunnen inrichten door het beantwoorden van vooraf gedefinieerde vragen. Zo kan JumpStart CRM geheel naar de wensen van de klant Microsoft Dynamics CRM indelen. Tevens is er de mogelijkheid tot uitbreiding met Office365, SharePoint en Skype for Business. Hierdoor kan men direct werken aan klantenrelaties. JumpStart CRM is gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar.

“Jumpstart CRM maakt het onze resellers mogelijk om de complexe implementatie van CRM eenvoudig te maken en dus sneller van start te kunnen gaan bij de gebruiker”, zegt Johan Jansen, Cloud Manager Benelux, ALSO Nederland. Ook Stefan de Jonge, oprichter van MindsUnited, is blij met de samenwerking met ALSO. “Hiermee versnellen we de verkoop- en gebruiksprocessen van Microsoft Dynamics CRM met behulp van Jumpstart CRM. De distributie via ALSO heeft meerdere voordelen, namelijk; een breed publiek, een flexibele organisatie en mensen bij wie we ons thuis voelen. Wat ons betreft de start van een langdurige samenwerking. ALSO heeft een vergelijkbare visie, is enorm enthousiast en weet dit over te brengen op haar partners. Zij creëert waarde voor haar klanten door uitstekende dienstverlening en persoonlijke service. Daarom is ALSO een geschikte partner voor ons.”

Voor meer informatie en toegang tot de ALSO Cloud Marketplace: www.also.cloud