Aladdin treedt toe tot Cisco AVVID-partnerprogramma

Aladdin Knowledge Systems is toegetreden tot Cisco's AVVID-partnerprogramma. Aladdin levert met eToken al een bijdrage aan de security- en VPN-oplossingen van Cisco.

Aladdin Knowledge Systems is toegetreden tot Cisco’s AVVID-partnerprogramma. Aladdin levert met eToken al een bijdrage aan de security- en VPN-oplossingen van Cisco.

Cisco-klanten kunnen de eToken inzetten om op een veilige manier toegang te krijgen tot de Cisco VPN. eToken is een elektronische USB-sleutel en wordt ingezet voor de toegangsbeveiliging van netwerken en e-business-toepassingen. "Door de eToken te combineren met de VPN-oplossingen van Cisco, creëren organisaties maximaal beveiligde remote access. Deze oplossing is niet alleen kosteneffectief, maar ook makkelijk te integreren en te gebruiken", aldus Peter van Ruiten, Vice-President Marketing West-Europa van Aladdin Knowlegde Systems. "Het (AVVID-)programma biedt onze klanten de mogelijkheid om de Cisco- architectuur uit te breiden met de beveiligingsoplossingen van onze partners", zegt Greg Mayfield, manager of market and business development van Cisco Systems. "Met oplossingen als de eToken kunnen onze klanten tal van veilige e-business oplossingen inzetten die tevens zorgen voor een snelle ingebruikname van veilige bedrijfskritische applicaties", juicht Mayfield.