Video: ChannelConnect Distri Summit 2017 Aftermovie

Onlangs vond in Huis Oudegein in Nieuwegein de eerste editie van de door ChannelConnect georganiseerde en gemodereerde Distri Summit 2017 plaats. Behalve in een uitgebreid verslag in ChannelConnect Magazine nummer 2 besteden we ook in video aandacht aan deze zeer geslaagde bijeenkomst, waar een representatieve doorsnede van het Nederlandse distributielandschap aanwezig was:
Jaap van Leeuwen Director Sales & Marketing van Also Nederland, Marcel Donders Business Unit Director van Copaco Nederland, Jean-Paul Weterings Managing Director van Exertis, Nederland, Stephan Derksen Director Strategy and M&A van Xeptor/Infotheek groep, Eric Segers VP Ingram Micro Nederland, George van Brugge algemeen directeur van Portland, Peter Jansen Country manager Tech Data Nederland, Berry van Waayenburg MD van TechAccess/Exclusive Networks, Patrick Govers Sales Director Benelux van Westcon | Comstor Convergence Nederland.

Bekijk hier interviews met: Ingram Micro & Copaco, Tech Data & Exertis, Techaccess/Exclusive Networks & Westcon Comstor, ALSO & Xeptor en De Sales Coach

Het summit-format bleek een dusdanig schot in de roos, dat op woensdag 3 mei een tweede sessie wordt gehouden, waarbij dit keer een aantal kopstukken uit de Nederlandse Telecom en UC&C industrie met elkaar in gesprek gaan. Deze summit wordt vervolgd op 20 mei a.s. met diverse partners uit de Datacenter- en Cloud industrie. Op 20 juni staat dan de IoT Summit op de kalender; als laatste is de Security Summit gepland op 9 september. Ook tijdens het ChannelConnect LIVE event op 28 juni besteden we aandacht aan dit nieuwe kennis- en interactieplatform voor de sector. Als hét kennisplatform voor ICT-businesspartners publiceren we na afloop zowel in print als in video een uitgebreid verslag.