Acronis introduceert Acronis Access Connect

Next-gen gegevensbeveiligingsspecialist Acronis heeft Acronis Access Connect op de markt gebracht, de nieuwste oplossing voor het delen van bestanden en printers voor het mkb en grotere ondernemingen. Acronis Access Connect (voorheen ExtremeZ-IP) is de toonaangevende oplossing voor het integreren van Mac-computers in bedrijven en ondernemingen.

Met deze nieuwe versie voegt Acronis Access Connect brede ondersteuning toe aan mobiele medewerkers om veilig bestanden te benaderen via iOS-, Android- en Windows-telefoons en tablets. Door deze gecombineerde ondersteuning kunnen medewerkers het apparaat van hun voorkeur gebruiken in het volledige scala van pc’s, Mac-computers en mobiele platforms. Hierdoor kunnen ook IT-afdelingen een naadloze, schaalbare en probleemloze gebruikerservaring bieden voor bestandsservertoegang en het delen van printers.

Dankzij Acronis Access Connect, hebben IT-managers en -medewerkers geen last meer van SMB-protocolfouten en prestatie- en compatibiliteitsproblemen die samenhangen met de integratie van Mac-computers in Windows-omgevingen. Hiermee kan het aantal helpdeskmeldingen worden verlaagd met zelfs 70%. Acronis Access Connect wordt in luttele minuten geïnstalleerd op Windows-servers en verkort direct de terugverdientijd voor IT-managers en ondersteunende medewerkers. Dankzij de oplossing kunnen medewerkers productiever zijn als ze werken met bestanden op hun pc’s, Mac-computers en mobiele apparaten – waar en wanneer ze willen. 

Door de ongekende compatibiliteit en transparantie van Acronis Access Connect, kunnen Mac-gebruikers beschikken over de belangrijke kenmerken die ze verwachten als ze verbinding maken met een Windows- of NAS-bestandsserver, inclusief:
– snel zoeken in volledige inhoud met Network Spotlight
– automatische back-ups met Time Machine
– snel bladeren door netwerkschijven
– probleemloos gebruik van belangrijke applicaties, zoals Microsoft Office of Adobe Creative Suite

Meer informatie: www.acronis.com