Acer introduceert twee 2-in-1 notebooks: de Switch V 10 en Switch One 10

De Taiwanese fabrikant Acer heeft twee 10-inch 2-in-1 notebooks geïntroduceerd: de Acer Switch V 10 en de Switch One 10. De combinatie van een laptop en een tablet biedt het beste van beide werelden voor gebruikers die productiviteit en entertainment zoeken in één apparaat. De Switch V 10 en Switch One 10 vormen een aanvulling op Acer’s line-up van innovatieve 2-in-1 notebooks, die beschikbaar zijn in een breed scala aan configuraties om te voldoen aan de eisen van verschillende gebruikers.

Zowel de Acer Switch V 10 en Switch One 10 zijn voorzien van Windows 10 en de nieuwste quad-core Intel Atom processoren voor eersteklas prestaties en productiviteit. Deze 2-in-1 notebooks beschikken over een 10 inch multi-touch scherm met IPS-technologie voor een brede kijkhoek en levendige kleuren. Daarnaast zorgen Precision Touchpads voor een nauwkeurige, soepele en responsieve navigatie. Via Windows 10 Precision Touchpad worden aanraakbewegingen herkend. Met de Acer Snap Hinge magnetische scharnier (zonder vergrendeling) worden beide apparaten eenvoudig omgetoverd in vier verschillende gebruiksmodi, zodat deze aangepast kunnen worden aan de behoefte van het moment:
1. notebook: traditionele laptop voor efficiënt werken met toetsenbord en touchpad. Ideaal voor het doen van research, het opstellen van documenten of het uitvoeren van spreadsheetberekeningen.
2. pad: koppel het beeldscherm los van het toetsenbord en gebruik het apparaat als een stand-alone tablet met touchscreen. Perfect voor het kijken van tv-series of voor het spelen van games na een lange dag op school of op het werk.
3. tent: zet de tablet en het toetsenbord neer in de vorm van een tent om de 2-in-1 te gebruiken als presentatiescherm in kleine kantoorruimtes of om een recept te bekijken op een overvol aanrecht.
4. display: in deze gebruiksmodus wordt de tablet omgekeerd aan het toetsenbord gekoppeld. Ideaal om video’s of foto’s te bekijken.

Acer Switch V 10: budgetvriendelijke 2-in-1 met USB type-C
De Switch V 10 is verkrijgbaar in verschillende metalen covers met opvallende kleuren. Dankzij de snelle gegevensoverdracht, de video-output met hoge resolutie en het gemakkelijke opladen via de USB type-C poort is de Switch V 10 de perfecte keuze voor studenten en jonge professionals. Met een ingebouwde fingerprint reader kunnen gebruikers snel en gemakkelijk inloggen op de computer via Windows Hello, terwijl een dual-band MIMO 802.11ac draadloze verbinding drie keer snellere prestaties levert1. De Switch V 10 is beschikbaar in configuraties met 32 en 64 GB opslag. Dit 2-in-1 model is licht en handig mee te nemen. Bovendien zorgt het toetsenborddock voor een comfortabele type-ervaring in de notebookmodus.

Acer Switch One 10: flexibele 2-in-1-functionaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs
De Switch One 10 is voorzien van een stijlvolle geborstelde metalen behuizing in donkergrijs en biedt de flexibele 2-in-1 Windows 10 functionaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het scherm van de Switch One 10 wordt moeiteloos als tablet losgekoppeld om bijvoorbeeld online programma’s te kijken of te gamen.

De Switch V One is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux, de Switch V 10 vanaf september. Meer informatie: www.acer.com.