Portland gaat Connectwise Unite leveren

Software distributeur Portland Europe gaat Connectwise Unite leveren aan Belgische en Nederlandse IT-dienstverleners en Managed Service Providers. Met het cloud management platform kunnen zij verschillende producten van Cisco en Amazon monitoren en factureren. Het platform is er vooral op gericht om het leven van MSP’s makkelijker te maken door repetitieve taken als facturatie te automatiseren.

Gregg Lalle, VP International Sales & Strategy: “Voor veel IT-dienstverleners is het momenteel erg omslachtig en tijdrovend om elke maand weer juiste facturen te produceren voor producten als Cisco Meraki, Spark, Umbrella en Stealthwatch. Hetzelfde geldt voor Amazon AWS. Met Connectwise Unite lossen we dit probleem op door het facturatieproces te automatiseren. Maar daar stopt het niet. Ook op het gebied van monitoring en provisioning zetten we grote stappen vooruit.”

Tot 1 januari 2018 kunnen MSP’s Connectwise Unite gratis testen en meepraten over functionaliteiten en gebruikservaring. Unite is ook geïntegreerd in de bredere Connectwise PSA suite.

George van Brugge, algemeen directeur van Portland Europe: “Grote namen als Cisco en Amazon ontplooien gelukkig steeds meer activiteiten om het MKB/KMO te bereiken via het IT-kanaal. Het is fantastisch om te zien dat Connectwise dit nu ook praktisch ondersteunt door voor MSP’s een groot gedeelte van de maandelijks terugkerende operationele hassle weg te nemen die nu nog te vaak in de weg staat voor het efficiënt leveren van deze oplossingen.”

Meer informatie: www.portland.eu