Ctac verwerft Platinum-status van PIM-specialist InRiver

Business & Cloud Integrator Ctac is door Product Information Management-specialist InRiver benoemd tot Platinum Partner. Ctac was al Silver Partner en won recent nog de Rising Star EMEA-award.

Volgens Jesper Larsen, Director of Channels & Alliances, EMEA van InRiver, heeft Ctac zich sterk bewezen als partner door zijn uitgebreide kennis van ERP en Master Data Management, die het bedrijf combineert met ruime expertise op het gebied van omnichannel in met name Retail, Wholesale en Manufacturing. “Ook de ontwikkeling van de ETIM-applicatie voor de bouw- en installatietechniek, die integreert onze oplossing, biedt veel concurrentievoordeel.”

Ctac sloot een partnership in mei 2016. “Wij kozen voor deze partij om verschillende redenen: de culturele fit en nauwe samenwerking met het sales- en supportteam, de brede klantengroep van InRiver en zijn gedrevenheid om klanten met technologie te helpen hun processen te optimaliseren. Daarnaast speelt InRiver in op het vervagen van de grenzen tussen de kanalen, waardoor het belang van hoogwaardig Product Information Management toeneemt”, zegt Frank Koppen, Senior Business Development & Innovation Manager van Ctac. “Onze diensten – die elkaar goed aanvullen – en klantbenadering maken ons beide slimmer.”

De samenwerking leidde in korte tijd al tot verschillende succesvolle klantprojecten. Beide bedrijven ondersteunden een producent van rookgasinstallaties bij het verrijken van productcontent in lijn met de eisen van de ETIM-standaard. Voor een producent van raambekleding wordt InRiver ingezet om de specificaties te leveren voor een innovatieve product configurator.

Meer informatie: www.ctac.nl