NetApp maakt all-flash bereikbaar voor kleinere organisaties

Met de lancering van de nieuwe all-flash C190 array stippelt NetApp een nieuwe koers uit. De lancering is uitzonderlijk, niet alleen vanwege de toegepaste technologie, maar vooral vanwege de manier waarop de NetApp familie wordt uitgebreid.

De C190 – die uitsluitend wordt aangeboden via het partnerkanaal – is een eenvoudig, slim en veilig flash-systeem van enterprise-klasse dat als instapmodel kleinere organisaties een NetApp oplossing biedt die tegemoet komt aan hun specifieke behoeften en hen de functionaliteit biedt waar NetApp om bekend staat.

c190
All-flash array C190

NetApp luistert naar klanten

Kleinere organisaties willen graag meer doen met data om zakelijke resultaten te verbeteren. Tot nu toe was NetApp’s portfolio vooral bestemd voor Enterprise klanten – vaak data-intensieve organisaties met specifieke behoeften op op het gebied van storage, toegankelijkheid, prestaties en beveiliging. Maar data is niet langer het exclusieve domein van grote spelers. Tegenwoordig zijn steeds meer organisaties data-gedreven. Om concurrerend te blijven hebben ze oplossingen nodig die passen bij hun behoeften én budgetten, en die kunnen meegroeien.

De C190 ondersteunt IT dienstverleners met een low-cost flash oplossing. NetApp channelpartners hebben expertise opgebouwd in diverse marktsegmenten en kunnen IT-afdelingen helpen om met de C190 hun business toekomstbestendig te maken door modernisering en vereenvoudiging van de infrastructuur die met de C190 schaalbaar is om mee te groeien. De array verwerkt enterprise applicaties, virtuele machines, file systemen en gemengde workloads. Zodra het zover is kan de NetApp Data Fabric met hen meegroeien.

C190 maakt Data Fabric toegankelijker voor meer mensen

NetApp’s cloud-connected flash oplossingen zijn een vitaal element in NetApp’s Data Fabiric strategie die partners en klanten in staat stelt om hun data naadloos te migreren tussen diverse applicaties. Met de C190 kunnen klanten hun opslagbehoeften probleemloos invullen met operationele efficiency, data security en eenvoudige cloud-integratie, ongeacht waar ze zich bevinden on hun cloud journey.

Meer informatie: www.netapp.com