Dynabook voegt A40-E toe aan Tecra-portfolio

Dynabook heeft de A40-E gelanceerd als nieuwste product in het Tecra-laptopportfolio. De zakelijke laptop is eenvoudig mee te nemen, zeer verbonden en veilig: en daarmee specifiek ontworpen om te voldoen aan de wensen van de mobiele werknemer.

Het device maakt het A-Series portfolio van dynabook compleet, in navolging van de recent gelanceerde Portégé A30-E. De Tecra A40-E biedt gebruikers gemak voor onderweg dankzij een gewicht van slechts 1,47 kilo en een batterijduur van 13,5 uur – met een Quick Charge-optie die een batterijduur van 4 uur geeft na een half uur opladen. Het 14-inch Full HD anti-reflectie scherm beschermt de ogen tegen vermoeidheid en blijft goed afleesbaar onder verschillende lichtcondities. De A40-E is daarnaast ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het apparaat heeft een zeer robuust chassis en is getest onder militaire standaarden, waardoor bedrijven er gerust op kunnen zijn dat het apparaat kan voldoen aan de eisen van mobiele werknemers.

a40

“De Tecra A40-E is ontwikkeld met bedrijven in het achterhoofd, ongeacht hun grootte of sector,” zegt Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH. “De lancering van dit apparaat toont onze toewijding om te innoveren binnen de Europese zakelijke PC-markt. Daarnaast laat het zien dat we ons portfolio van apparaten – waarin de gebruiker centraal staat – uitbreiden. Dit als vervolg op onze rebranding.”

 

Beschermd tegen veiligheidsrisico’s

De A40-E is ontworpen met ingebouwde veiligheidsmaatregelen, zodat bedrijven erop kunnen vertrouwen dat ze beschermd zijn tegen potentiële gevaren. Het BIOS-systeem, door Dynabook zelf ontwikkeld, biedt enterprise-grade beveiliging. Daarnaast bevat de laptop een Trusted Platform Module (TPM), die data veilig opslaat en extra beveiliging biedt tegen datalekken. De tweetraps toegangsauthenticatie biedt bescherming tegen frauduleuze inlogpogingen bij verlies of diefstal. Een SecurePad met vingerafdrukscanner is inbegrepen bij de laptop, met een Smart Card-lezer en gezichtsherkenning als extra opties.

Handige connectiviteit en krachtige prestaties

Dankzij de connectiviteits- en prestatieverhogende features is de laptop geschikt voor werknemers die zowel op kantoor als onderweg werken. De A40-E heeft een USB Type-C-poort en – afhankelijk van de configuratie – een of twee USB 3.1-poorten, Gigabit LAN, een HDMI-poort en een micro-SD ingang. De mogelijkheid voor een USB-C-dock biedt nog meer verbindingsopties. De Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi Antenna-configuratie maakt een snelle internetverbinding mogelijk. Optionele LTE maakt het mogelijk dat internet beschikbaar is voor werknemers die onderweg zijn. Het apparaat bevat een 8e generatie Intel Core processor en verschillende opslagmogelijkheden, waaronder drie SSD-opties: 256GB, 512GB en 1TB PCIe. Hiermee zijn sterke prestaties en efficiënte workflows gegarandeerd, welke budget- of capaciteitswensen een organisatie ook heeft.

De Dynabook Tecra A40-E is beschikbaar vanaf volgende maand.
Meer informatie: http://nl.dynabook.com/generic/business-homepage/