OKI voegt Marketing- en Salesteams Central Region samen in ‘One Central Region’

Om de samenwerking tussen Sales en Marketing nog verder te versterken, heeft OKI zijn Central Region Team opnieuw samengesteld en de afzonderlijke verantwoordelijkheden van de landen samengevoegd onder de naam ‘One Central Region’. Onder de Central Region vallen de DACH- en Benelux landen.

Nieuw is onder andere de splitsing van de verkoopafdelingen in Value- en Volume-Sales, en ook de splitsing van de regionale verkoop in noord en zuid in de gehele Central Region, aangevuld met een verdere uitbreiding van de Salesteams voor verticale markten dat onder leiding staat van Bastian Dach.

central region
Tijs Wezenaar

Ibrahim Ahmet keert terug in de Central Region als Volume Sales and Marketing Director van de Europese centrale. Hij rapporteert samen met de Value Sales Director Olaf Sepold rechtstreeks aan Thomas Seeber, Vice President van de Central Region. Naast Maik Fassbender, Senior Manager Regional Sales Zuid, leidt de recent van Epson overgekomen Tijs Wezenaar het verkoopteam Noord.

“Met de nieuwe samenwerkingsstructuur in de Central Region kunnen wij nog beter profiteren van synergie binnen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux-landen, en daarmee de grensoverschrijdende workflow verbeteren en projecten in heel Europa nu heel eenvoudig en nog efficiënter afwikkelen,” zegt Seeber. “Verder halen wij belangrijke markt- en productexpertise in huis met als doel, het gehele potentieel volledig te benutten, nieuwe markten aan te boren en door een uniforme communicatie een nog betere service aan onze partners te garanderen,” aldus Seeber.

Meer informatie: www.oki.com/eu