Fujitsu toont innovaties voor de werkplek, cybersecurity en multicloud op Fujitsu Forum 2019

Meer dan tienduizend bezoekers zullen deelnemen aan het Fujitsu Forum op 6 en 7 november in München. Tijdens het evenement staat de vraag centraal hoe ondernemingen baanbrekende technologieën voor digitale transformatie het best kunnen inzetten en welke rol de co-creatie van vertrouwde ecosystemen daarin speelt.

Het thema van het forum is dit jaar ‘Human Centric Innovation – Driving a Trusted Future’. Fujitsu laat tijdens dit evenement zien hoe nieuwe technologieën binnen een vertrouwd ecosysteem een succesvolle transformatie kunnen ondersteunen. Deskundige sprekers gaan in op het belang van vertrouwen bij het opstellen van nieuwe bedrijfsmodellen en zetten uiteen hoe opkomende technologieën op de meest verantwoorde en ethische manier ingezet kunnen worden.

Fujitsu Laboratories in praktijk

Een belangrijk thema tijdens het forum is het opbouwen van vertrouwen op de werkplek. Senior vertegenwoordigers van Fujitsu Laboratories laten in München zien hoe dit er in de praktijk aan toegaat. Zij demonstreren hoe Fujitsu’s baanbrekende AI-initiatieven worden ondersteund door ethisch verantwoorde technologieën, die verklaarbaar en betrouwbaar zijn. Ook laten zij aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe zij met deze technologieën en in samenwerking met de klant waarde creëren en de digitale transformatie stimuleren.

Human Centric Design

Bezoekers kunnen tijdens het forum deelnemen aan een miniworkshop digitale transformatie om een idee te krijgen van de kracht van Fujitsu’s unieke samenwerkingsmethode, genaamd Human Centric Experience Design. Deze verkorte sessies volgen dezelfde aanpak als de oorspronkelijke co-creatie workshops die worden uitgevoerd bij klanten wereldwijd en in de Fujitsu Digital Transformation Centers in München, Londen, New York, Sydney, Tokio en Osaka.

De Fujitsu Gateway biedt uitgebreide demonstraties van de mogelijkheden van Fujitsu’s Global Delivery. Het zal vanaf begin 2020 een centraal verbindingspunt vormen voor klanten wereldwijd die zowel fysiek op locatie welkom zijn als digitaal via Fujitsu global locations. De Gateway zal virtueel de expertise van Fujitsu’s netwerk van Global Delivery Centers verbinden met die van lokale teams over de hele wereld en het hoofdkantoor van Fujitsu in Japan.

Innovaties in het Demonstration Center

Het Demonstration Center zal Fujitsu’s nieuwste innovaties belichten voor de werkplek, cybersecurity en multicloud-management. Allen gericht op het versnellen en versoepelen van de digitale transformatie. Bovendien kunnen bezoekers hier aan de slag met de nieuwste servers, opslag- en clientcomputers. Zo kunnen zij oplossingen ontdekken voor het beheer van zelfs de meest complexe hybride infrastructuren.

Innovaties die in dit center aan bod komen, zijn onder andere de twee geheel nieuwe opslagoplossingen: de all-flash ETERNUS AF150 S3 en het hybride opslagsysteem ETERNUS DX900 S5. Met deze oplossingen breidt Fujitsu haar portfolio verder uit om aan de behoeften van elk datacenter te voldoen door de juiste architectuur te bieden voor alle gegevensvereisten en bedrijfsvoorwaarden.
Het vernieuwde portfolio van PRIMERGY servers op instapniveau tenslotte werd ontwikkeld om de prestaties van de toekomstbestendige workload voor kleine en middelgrote ondernemingen te verbeteren.

Meer informatie: www.fujitsu.com