Eugene Tuijnman wordt voorzitter Dell EMC EMEA Partner Advisory Board

Tijdens de Dell EMC EMEA Partner Advisory Board van vorige maand is Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN Inter Access (SLTN), gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van de ‘Dell EMC EMEA Partner Advisory Board’.

Tuijnman werd geselecteerd uit vier kandidaten en zijn benoeming is ook goedgekeurd door zowel Global als EMEA Dell EMC’s senior management. Hij zal nauw gaan samenwerken met Michael Collins, Dell EMC Senior Vice President EMEA Channel.

vlnr: Eugene Tuijnman, Michael Dell, Michael Collins

Tuijnman heeft een lange historie als digitale expert en SLTN is al vele jaren een zeer gewaardeerde partner van zowel DELL, EMC als VMware. Hij is tevens lid van diverse EMEA en Global Partner Advisory Boards van andere IT-organisaties. Tuijnman was al sinds 2007 actief in de eerste Dell Advisory Board en is tevens lid van de Dell EMC Global Partner Advisory Board. Mede om deze redenen is hij een perfecte kandidaat als vertegenwoordiger van de Dell EMC-organisatie en tevens de EMEA channel partners welke geselecteerd zijn voor de Advisory Board.

“Ik ben erg trots en vereerd om gekozen te zijn tot voorzitter van deze prestigieuze EMEA Advisory Board. Met mijn lange staat van dienst met DELL, EMC en VMware ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle aanvulling zal zijn voor Dell EMC en zal ik me tevens inzetten voor het beste partner programma. We zitten in een tijdperk van digitale transformatie en Dell Technologies heeft fantastische producten en diensten. Dit gecombineerd met hoog opgeleide en gecertificeerde partners worden de mogelijkheden des te groter”, aldus Tuijnman.

In het afgelopen boekjaar van Dell Technologies is 52 procent van de wereldwijde omzet van 80 miljard dollar gerealiseerd via het partnerkanaal. Dit benadrukt het belang van goede partner programma’s. Tuijnman zal ook aanwezig zijn bij de Dell Technologies World conference 2018 die vanaf 30 april a.s. van start gaat in Las Vegas.

Meer informatie: www.dell.com