Dell lanceert nieuwe PC line-up

Dell heeft nieuwe oplossingen binnen zijn zakelijke PC-portfolio toegevoegd. De nieuwe line-up van Dell is zeer veilig en beheersbaar. Bovendien is deze voorzien van verbeteringen op het gebied van design, productiviteit en duurzaamheid om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers wereldwijd.

“Voor veel van onze klanten geldt dat werk niet meer echt een plek is waar je heen gaat, het is meer een activiteit”, zegt Jay Parker, president Client Product Group van Dell. “Slimme organisaties die de beste talenten willen aantrekken en binnenhouden, luisteren goed naar de wensen en verwachtingen van hun medewerkers. IT-afdelingen werken samen met Dell aan technologiestrategieën die medewerkers de flexibiliteit en mogelijkheden geven hun werk te doen op een manier die aansluit bij hun levensstijl, en die daarnaast data veilig en de kosten laag houden.”

Dell Precision-werkstations
De combinatie van innovatief design en krachtige prestaties zorgt ervoor dat Dell Precision wereldwijd het nummer één werkstation is. Zo hebben zeker vijf van de laatste zeven films die een Oscar in de wacht hebben gesleept, Precision-werkstations gebruikt om hun special effects te renderen, inclusief de winnaar van dit jaar: Bladerunner 2049. De Precision mobiele werkstations zijn nog dunner en lichter gemaakt dan ze al waren en bieden de perfecte combinatie van prestaties en mobiliteit.

De Dell Precision 7530 is het eerste ’15-inch ready for VR’ mobiele werkstation in de industrie en biedt buitengewone resultaten dankzij de nieuwste, 8e generatie Intel Core- en Xeon-processors, AMD Radeon WX en NVIDIA Quadro professionele graphics, 3200MHz SuperSpeed-geheugen en de grootste geheugencapaciteit voor mobiele werkstations (tot wel 128GB) en tot wel 6TB aan opslagcapaciteit. De 7730 is voorzien van technologie om complexe, creatieve workloads te verwerken, inclusief AI- en machine learning-technologie.

Het kleinste 15-inch 2-in-1 mobiele werkstation ter wereld, de Dell Precision 5530 2-in-1, is zeer dun vormgegeven en biedt de juiste prestaties om rich content te bewerken. Een flexibel scharnier dat 360-graden kan draaien, ondersteunt ook mogelijkheden voor ‘touch’ en ‘pen’. De nieuwe generatie InfinityEdge 4K Ultra HD-beeldschermen zorgt voor optimale weergave van details. Dell Premium Pen biedt zeer precieze gevoeligheid (4.096 drukpunten), tilt-functionaliteit en lage latency voor een ervaring die lijkt alsof je schetst op papier. Het nieuwe MagLev Keyboard-ontwerp is dunner terwijl het voorzien is van alle belangrijke keyboard shortcuts en content-creatie workflows. Ultra-thin GORE Thermal Insulation zorgt hierbij voor optimale koeling van het systeem.

Het kleinste 15-inch werkstation, de Dell Precision 5530, heeft verbeterde contrastratio’s, touch-ondersteuning en beeldkwaliteit met New IGZO 4-beeldopties. Dit werkstation biedt professionele graphics dankzij de NVIDIA Quadro P2000. Met geavanceerde 2666MHz geheugensnelheden tot wel 32GB kunnen gebruikers hun zwaarste werklasten nog sneller uitvoeren. Het volledig aanpasbare 15-inch Dell Precision 3530 mobiele werkstation biedt de kracht van een werkstation voor de prijs van een PC, inclusief 8e generatie Intel Core- en Xeon-processors, geheugensnelheden tot wel 2666MHz en tot 4TB aan SSD-opslagcapaciteit. Het werkstation biedt ondersteuning voor 4K-video naar een externe monitor met 60 frames per seconde via HDMI 2.0.

Dell Latitude
Het Dell Latitude-portfolio is ontworpen voor mensen die overal willen kunnen werken en graag beschikken over een kleine, krachtige PC. Het chassis van de Dell Latitude 5491 en 5591 is tot wel 30 procent kleiner vergeleken met drie generaties eerder. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor ze de meest krachtige Latitudes ooit zijn. Gebruikers kunnen de laptop de hele dag door gebruiken en transporteren dankzij een batterij die tot 19 uur mee gaat. De laptops zijn voorzien van 8e generatie Intel Core (i5/i7) vPro-processors (45W H-serie), 2666MHz geheugen tot wel 32GB, NVIDIA graphics, optionele Thunderbolt 3 en een brede keuze aan opslagmogelijkheden van hard drives tot en met PCIe solid state storage.

Deze systemen zijn ook gebouwd als onderdeel van het Legacy of Good-programma van Dell. Elke laptop bevat teruggewonnen koolstofvezel in het chassis. Dell werkt al meer dan tien jaar met duurzame materialen in zijn productverpakkingen. Sinds 2012 heeft het bedrijf al meer dan 50 miljoen pond gebruikt materiaal van klanten gerecycled in nieuwe producten en zet zich in om in die hoeveelheid te laten stijgen tot 100 miljoen pond in 2020.

Als de meest veilige laptops ter wereld bieden Latitude-modellen bedrijven de optie voor multifactor authenticatie, een FIPS 201 Smart Card Reader en een contactloze smart card reader met Control Vault 2 FIPS 140-2 Level 3-certificering en Intel Authenticate. Dell Latitudes zijn zeer eenvoudig van afstand te beheren door IT met Dell Client Command Suite-beheer- en uitrolmogelijkheden. Dankzij de unieke integratie met VMware Workspace One powered by AirWatch (tevens onderdeel van de Dell Technologies-familie) kunnen alle mobiele apparaten binnen een onderneming en waarop Windows 10 draait, vanuit één console beheerd worden.

OptiPlex PC’s
Desktops staan garant voor bijna de helft van alle zakelijke PC-verkopen dit jaar. Dell heeft al 25 jaar ervaring in deze markt. OptiPlex is inmiddels het leidende desktop-merk wereldwijd en is in een groot aantal variaties beschikbaar voor professionals die graag werken op een krachtige desktop. Dell introduceert tevens een nieuwe familie van OptiPlex All-in-Ones (AIO) die een krachtige oplossing vormen in een geconsolideerd, elegant design. Het portfolio biedt topprestaties dankzij 8e generatie Intel Core vPro-processors, tot wel 32GB aan DDR4-geheugen en optioneel Intel Optane-geheugen waarmee razendsnel applicaties worden gestart en bestanden verwerkt. Een pop-up webcam met full HD- of infraroodcamera is beschikbaar voor online samenwerking op basis van video met Windows Hello sign-on-ondersteuning en video calls.

De nieuwe line-up bevat de OptiPlex 7760 AIO, een krachtige 27-inch InfinityEdge met optionele 4K Ultra HD met HDR en High-Gamut sRGB of Full HD IPS met touch display, next-generation discrete graphics en quad mic array met Waves Maxx-technologie voor kristalhelder geluid op een afstand tot bijna vier meter. De OptiPlex 7460 AIO heeft een 23,8-inch InfinityEdge-beeldscherm, is op vrijwel elk punt kleiner vormgegeven terwijl het scherm zich van hoek tot hoek vult met Full HD IPS-beeldschermtechnologie en een groot aantal poortopties. De OptiPlex 5260 AIO heeft een 21,5-inch beeldscherm met een optie voor een 10-punts multi touch-beeldscherm.

Daarnaast introduceert Dell de nieuwe OptiPlex Tower-, Small Form Factor- en Micro-desktops die zijn voorzien van processors oplopend tot de 8e generatie Intel Core en 64GB aan DDR4-geheugen. De OptiPlex XE3, die beschikbaar komt in Tower-, en Small Form Factor-model, is een desktop die betrouwbaarheid en duurzaamheid combineert en daarmee zeer geschikt is voor gebruik in onder andere de gezondheidszorg, retail en bij productiebedrijven. De OptiPlex 7060 en 5060 Tower-, Small Form Factor- en Micro-desktops bieden rich SSD- en hard drive-opties, next generation AMD- of NVIDIA-dual graphics en kunnen drie monitors tegelijkertijd aansturen. De OptiPlex 3060 is beschikbaar als Tower-, Small Form Factor- en Micro-model en is een compact systeem met tot 32GB DDR4-geheugen en veelzijdige mounting-opties.

Meer informatie: www.dell.com