Axis presenteert de AXIS C8210 Network Audio Amplifier

Met de AXIS C8210 Network Audio Amplifier kan iedere passieve luidspreker beschikkend over dezelfde functionaliteiten als de netwerkluidsprekers van Axis. Deze nieuwe oplossing maakt migratie van traditionele naar netwerkaudiosystemen slim en eenvoudig.

De AXIS C8210 Network Audio Amplifier transformeert elke passieve luidspreker in een luidspreker voor netwerkaudio en biedt gebruikers de mogelijkheid om de luidsprekers van hun keuze te gebruiken, ongeacht kleur, merk of vormfactor. In combinatie met de Audio Management Software van Axis geniet de gebruiker van de vele voordelen van netwerkaudio, zoals het instellen van flexibele zones en het afspelen of plannen van verschillende content in verschillende zones.

Daarnaast is het mogelijk om alle audioapparaten vanaf één enkele interface te beheren en is integratie met andere systemen of oplossingen (zoals SIP, VoIP en camera’s) eenvoudig te realiseren. Netwerkaudio is schaalbaar en flexibel, waardoor gebruikers met veranderende behoeften gemakkelijk apparaten kunnen toevoegen of verwijderen, maar ook zones en inhoud kunnen aanpassen.

De C8210 is de nieuwste toevoeging aan het groeiende aanbod van netwerkaudio-oplossingen van Axis, gericht op beveiliging, aankondigingen en achtergrondmuziek. Het audioportfolio van Axis bestaat uit netwerkluidsprekers, microfoons, audiobridges en audiobeheersoftware.

Meer informatie: www.axis.com