VerlopenWork Smarter powered by Teamleader

  • Locatie: , Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
  • Tickets & info: website
  • Datum: 5 november 2019Tijd: 11:00 - 17:00

  Omschrijving

  Waarom Work Smarter?

  Work Smarter is het no-nonsense event voor het mkb. Tijdens dit evenement brengen wij 500 ondernemers bij elkaar. Elke talk is gericht op de uitdagingen van mkb bedrijven en zijn extreem praktisch ingesteld. Je loopt uit elke sessie met tips & tricks, die je de dag erna kan toepassen in jouw organisatie. Veel evenementen zijn vooral gefocust op inspiratie. Aan het einde van de dag lopen wij dan ook vaak buiten met het idee “Ik heb een leuke dag gehad, maar wat kan ik hiermee en hoe realiseer ik dit nu zelf?”. Ervaar jij dit ook? Dan is dit echt het evenement voor jou!

  Met Work Smarter, bouwen we verder op de uitdagingen die wij elke dag van bedrijven horen. Door internationale toppers samen te brengen met lokale experts en enthousiaste ondernemers, tillen we organisaties als die van jou naar een hoger niveau.

  Niet alleen op het gebied van digitalisering – onze core business – maar ook wat betreft het vinden van personeel, marketing, sales, de scheiding tussen werk en privé en de dagelijkse kantoor struggles. Dat maakt Teamleader CRM meer dan een tool: het is de manier van meer dan 10.000 Europese mkb-bedrijven om professioneel, efficiënt en effectief samen te werken.

  Locatie

  Telefoon locatie +31 (0)30 240 40 30
  Adres:
  Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
  (klik hier voor routebeschrijving)