VerlopenWebinar: Wasabi Hot Cloud Storage & CloudLand

  • Tickets & info: website
  • Datum: 23 april 2020Tijd: 15:30 - 16:15

  Omschrijving

  Goed nieuws voor MSP’s!
  Sinds kort is CloudLand distributeur van Wasabi® Hot Cloud Storage. Wasabi biedt een snelle en betaalbare cloud object storage oplossing tegen slechts 1/5 van de prijs van Amazon S3 en sneller dan de concurrentie, zonder download kosten (data egress) of API-requests.

  Wasabi integreert ook naadloos met bijvoorbeeld Altaro VM Backup en Veeam en is daarmee een zeer kosteneffectieve toevoeging op deze back-up oplossingen voor Hyper-V- en VMware-omgevingen. Wasabi maakt het opslaan van data eenvoudig, betaalbaar, snel en veilig en dus sta je nooit meer voor de moeilijke keuze of, waar en hoe je data moet opslaan.

  Een bijkomend voordeel voor MSP’s is de mogelijkheid om Wasabi Reserved Capacity Storage (RCS) af te nemen via CloudLand. Met RCS kunnen MSP’s cloudopslag kopen in stappen van 1, 3 of 5 jaar en hogere kortingen krijgen voor zowel de duur als de opslagcapaciteit.

  Wil je meer weten over deze super betaalbare storage oplossing? Schrijf je dan snel in voor ons webinar op 23 april. Jean-Michel Carre, Alliances & Technology Sales Manager EMEA bij Wasabi vertelt je alles over de mogelijkheden!