VerlopenTSOC Zomer BBQ

  Omschrijving

  Op donderdag 30 augustus 2018 organiseert TSOC (Telecom Society) het jaarlijkse zomerevent dit keer in Scheveningen bij Strandpaviljoen La Cantina, Zuiderstrand 1 (direct naast het Zuiderstrandtheater). Navigeer naar: Houtrustweg 600, 2583 GA Den Haag.

  Op deze nazomeravond nemen we tijd om elkaar informeel te spreken onder het genot van een hapje en een drankje, tegen een decor van zon, zee en strand. Neem je slippers, korte broek en t-shirt mee, want bij een strandlocatie hoort zomerse kleding. Inspannen mag óók! Op het strand is een beachvolleybalveld uitgezet en de sportievelingen kunnen daar met elkaar een krachtmeting aangaan.

  Verder bieden we de mogelijkheid aan 8 deelnemers om hun adrenaline niveau te verhogen en om 30 minuten mee te varen met een powerboat op de Noordzee. Je krijgt een droog-pak aan als je dat wilt. De eerste groep zal om 18.00 uur het water op gaan.

  Net lekker aan het netwerken? Zak dan onderuit met een hapje en een drankje in één van de loungebanken met uitzicht op zee. Het BBQ buffet zal om 18.30 uur geopend worden.

  Programma:
  17.00 uur   Ontvangst en borrel
  17.15 uur   Opening beachvolleybalveld
  18.00 uur   Eerste 4 deelnemers powerboat varen
  18.30 uur   Tweede 4 deelnemers powerboat varen
  18.30 uur   Aanvang BBQ buffet
  22.30 uur   Einde event

  Dresscode: sportief (er is een mogelijkheid op locatie om te douchen en om te kleden).

  Aanmelding: Deelname is gratis. Je kunt één introducé meenemen. Bij inschrijving rekenen we erop dat je ook echt komt in verband met reserveringen voor eten/drinken en activiteiten.

  Locatie

  Adres:
  Zuiderstrand 1, 2586 JK Den Haag
  (klik hier voor routebeschrijving)