VerlopenQwerty Dealer-Event

  • Locatie: , Zevenbergseweg 45, 5351 PG Berghem (Oss)
  • Tickets & info: website
  • Datum: 17 september 2018Tijd: 15:00 - 20:30

  Omschrijving

  Maandag 17 september (15.00 – 20.00 uur) organiseren wij de zesde editie van ons jaarlijkse Dealer-Event. Na een succesvolle editie vorig jaar met ruim 130 bezoekers en met de aanwezigheid van onze belangrijkste leveranciers, nodigen wij u ook dit jaar weer graag uit voor dit event.

  Het Dealer-Event biedt u uitstekende mogelijkheden om op een aansprekende manier in contact te komen met vakgenoten, leveranciers en fabrikanten in een informele omgeving.

  Het Qwerty Dealer-Event is gratis toegankelijk en vindt plaats op het CPB Circuit Park Berghem – Oss. Als outdoor-activiteit hebben we een 2 uur durende Enduro Kart Race georganiseerd. Deze activiteit is inbegrepen waarbij de nadruk vooral ligt op teamgeest, sportiviteit en sportieve rivaliteit waarbij veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Het idee is om verschillende teams te maken onder naam van de merken die Qwerty voert. Vervolgens kunt u gaan strijden met uw team tegen de overige merken. Deze activiteit is een uitstekende gelegenheid om uw relatienetwerk verder uit te breiden op een informele wijze. Het Dealer-Event zal worden afgesloten met een heerlijk hapje en een drankje en aansluitend een prijsuitreiking waarbij u nogmaals de kans heeft om uw relatienetwerk verder uit te bouwen.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  15:00 uur          Ontvangst in a la kart café
  15:30 uur          Welkom & Briefing
  16:00 uur          Meet and Greet met leveranciers
  16:15 uur          Omkleden & Teampresentatie
  16:30 uur          Kwalificatietraining (15 min)
  17:00 uur          Qwerty Kart Challenge (2 uurs race)
  19:00 uur          Borrel & aansluitend prijsuitreiking
  20:30 uur          Einde programma

  Let op: Om deel te kunnen nemen aan de Qwerty Kart Challenge, dient u op tijd aanwezig te zijn voor de briefing. Mocht u pas later aanwezig zijn, dan vernemen we dit graag zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de teamverdeling.                                

  Wij horen graag of wij (wederom) op uw aanwezigheid mogen rekenen voor het Dealer-Event 2018.

  Klik hier en schrijf je nu in!          

  Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met remko@qwerty.eu of via +31 (0)412 691123. Wij hopen u te mogen begroeten op het Dealer-Event 2018!

  Mis het niet!

  Locatie

  Adres:
  Zevenbergseweg 45, 5351 PG Berghem (Oss)
  (klik hier voor routebeschrijving)