VerlopenNuvias Benelux Xperience Day!

  • Locatie: , Marconiweg 8, 4131 PD Vianen
  • Tickets & info: website
  • Datum: 29 mei 2019Tijd: 09:00 - 16:00

  Omschrijving

  Op 29 mei a.s. organiseert value added distributeur Nuvias voor de tweede keer de Benelux Xperience Day in het Mindcenter in Vianen.

  Afgelopen jaar gaven we je een compleet overzicht van onze bestaande en de nieuwe oplossingen die aan ons portfolio zijn toegevoegd. Dit jaar draait alles om jou!

  Door de bril van een denkbeeldig bedrijf ontdek je een verhelderend verhaal dat concrete antwoorden geeft op de uitdagingen waarmee je klanten worden geconfronteerd. Dit doen we in nauwe samenwerking met Forcepoint, Kaspersky Lab en WatchGuard.

  Wat neem je mee van het event? Je krijgt een unieke mogelijkheid om je kennis te vergroten aan de hand van voorbeelden uit echte klantencases. Naast Vianen wordt het event ook georganiseerd in Luik en Sint Niklaas.

  Deelname is kosteloos en staat open voor zowel verkoopmedewerkers als technisch personeel. De business- en technische tracks worden parallel gepresenteerd.

  Is je interesse gewekt? Schrijf je dan vandaag nog hier in.

  Over Financity

  Financity is een in Brussel gevestigd financieel adviesbureau met een netwerk van 15 bijkantoren verspreid over de Benelux.

  Dit fictieve bedrijf zou een van de klanten kunnen zijn die je dagelijks ondersteunt door bedrijfskritische vragen te beantwoorden. Zoals: hoe kan ik mijn netwerk op een efficiënte manier beschermen tegen bedreigingen? Hoe beveilig ik de toegang tot mijn netwerk? Hoe weet ik wat er zich werkelijk afspeelt binnen mijn netwerk?

  Kom op 29 mei a.s. naar Vianen! Het programma duurt van 09:00 tot 12:00 uur en wordt afgesloten met een lunch waar je vanzelfsprekend ook kunt netwerken met de aanwezigen.

  Nuvias, Forcepoint, Kaspersky Lab en WatchGuard kijken uit naar je komst!

  Locatie

  Adres:
  Marconiweg 8, 4131 PD Vianen
  (klik hier voor routebeschrijving)