Mobile World Congress 2017


Over het evenement

Het Mobile World Congress in Barcelona is in de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste Telecom en ICT event van Europa. Wat begonnen is als event voor mobile devices is inmiddels uitgegroeid tot 8 hallen Telecom en ICT waar alle toonaangevende fabrikanten aanwezig zijn en waar alle disciplines van de ICT sector wel naar voren komen.

Natuurlijk zijn nog steeds de aanbieders van mobiele devices en toebehoren prominent aanwezig maar ook networking, security, Smart Home, Smart Office, Smart City en Internet of Things is er in de breedte te vinden. Daarnaast is ook een enorm aanbod van software, App development en online mobile platformen. Startups zijn te vinden in een aparte locatie en het 4YN is erg populair. Voor het eerst in zeven jaar is er weer een Holland Paviljoen op het Mobile World Congress. Het paviljoen richt zich op drie speerpunten: Cloud, Security en Telecom. Nederlandse innoverende bedrijven profileren zich hier als collectief. Naast de overheid en de gemeente Den Haag zijn er op het paviljoen 8 Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd.

De Dutch Mobile Community organiseert een netwerkavond op maandag 27 februari 2017 waar vorig jaar ruim 300 personen aanwezig waren in Restaurant/Club Shôko.

Voor meer informatie: