BinnenkortModern Workspace van Tech Data

  • Tickets & info: website
  • Datum: 28 mei 2020Tijd: 09:30 - 11:00
  Registration is at an external URL for this event.

  Omschrijving

  Veel organisaties hebben de afgelopen tijd ingezet op de digitalisering en modernisering van de werkplekken van hun medewerkers en zullen dit ook in de toekomst blijven doen.

  Bij het inrichten van een dergelijke werkplek komen diverse aspecten naar voren. Keuzes voor hardware zoals laptops, monitoren, mobiele telefoons, access points, printers en accessoires, maar zeker ook software met bijvoorbeeld cloudlicenties, software voor videoconferencing of filesharing software.

  Hierbij is een goede connectiviteit van essentieel belang evenals een juiste security-oplossing voor de diverse toepassingen.

  Tech Data beschikt over een zeer breed portfolio voor de invulling van de ‘Modern Workspace’, van zowel hardware, software als services en ondersteunt partners in het verkrijgen van de juiste kennis.

  Om u uitgebreid te infomeren over de mogelijke oplossingen van digitalisering organiseren we op donderdag 28 Mei van 09.30 uur tot 10.45 een webinar waarin we u in korte tijd op efficiënte wijze informeren over de verschillende aspecten van de moderne werkplek, waaronder security, connectivity en Microsoft Teams.

  Mis het niet en meld u nu aan!