VerlopenManaged Services & Hosting Summit 2018

  • Locatie: , Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam
  • Datum: 29 mei 2018Tijd: 08:30 - 17:00

  Omschrijving

  Registreer je snel met de code MSHEU18CC en mis niks!

  Het evenement brengt toonaangevende hard- en softwarefabrikanten, hosting providers, telecommunicatie bedrijven, mobiele operators en web services providers die actief zijn in managed services en hosting samen met MSP’s en resellers, system integrators en service providers die bezig zijn met de ontwikkeling van hun eigen managed services portfolio en de verkoop van gehoste  oplossingen.

  Alle indicatoren wijzen op een aanhoudend snelle groei van managed services. Volgens onderzoeksbureau Technavio groeit de wereldwijde markt voor cloudgebaseerde managed services tot 2020 met gemiddeld 20 procent op jaarbasis. De impact van nieuwe technologieën en een veranderend koopgedrag dat wordt beïnvloed door snel veranderende wensen en eisen zorgt voor de nodige uitdagingen bij vendoren en MSP’s. Met als thema ‘Creating Value with Managed Services’, geeft de European Managed Services and Hosting Summit 2018 inzichten en achtergronden over de veranderende markt en wat MSP’s moeten doen om succesvol te blijven. Enkele special aandachtsgebieden zijn de  opkomst en impact van het Internet of Things (IoT) en M2M, het toenemende belang van security, trends in dienstverlening, compliance en de manier om waarde te scheppen voor zowel de MSP als diens klanten.

  De European Managed Services & Hosting Summit 2018 is een C-level event dat channelpartijen wil helpen bij het identificeren van kansen en te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar managed en hosted services en om partnerships te sluiten en te ontwikkelen waarmee de verkoop wordt ondersteund. Voortbouwend op eerdere successen in London en Amsterdam bidet de summit een conferentieprogramma van hoog niveau dat onder meer ingaat op de impact van nieuwe businessmodellen en de veranderende rol van IT in modern organisaties. De kernthema’s van de conferentie worden verdiept in diverse breakout sessies, waarbij toonaangevende vendoren en service providers meer informative geven aan channel organisaties die hun managed services portfolio willen verbreden en verdiepen.

  Tussen de programma-onderdelen door is er bovendien volop gelegenheid voor sponsoren en deelnemers om te spreken met vakgenoten op de beursvloer en de networking ruimte.

  “De ontwikkelingen in technologie, economische druk en veranderende businessmodellen zorgen samen voor een fundamentele verandering in de rol van IT binnen bedrijven en organisatie en de rol van MSP’s en andere channelpartijen,” aldus Alan Norman, Managing Director van IT Europa. “Dat schept natuurlijk enorme kansen, maar om succesvol te zijn en te blijven bij het leveren van toegevoegde waarde voor hun klanten moeten MSP’s zich ontwikkelen en aanpassen om in te kunnen spelen op de laatste technologische ontwikkelingen.”

  “De European Managed Services & Hosting Summit is het toonaangevende Europese managed services event voor het kanaal en biedt vendoren, VAR’s, integrators en service providers een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te praten over de kansen en bedreigingen die voortvloeien uit de groeiende klantvraag naar managed services en gehoste leveringsmodellen,” zegt Jason Holloway, Director of IT Publishing bij Angel Business Communications.

  De European Managed Services and Hosting Summit 2018 vindt plaats in het Novotel Amsterdam City Hotel, op 29 mei 2018. MSP’s, resellers en integrators die de summit willen bijwonen, en vendoren, distributeurs en service providers die meer willen weten over sponsormogelijkheden vinden meer informative op www.mshsummit.com/amsterdam.

  Registreer je snel met de code MSHEU18CC en mis niks!

  Locatie

  Adres:
  Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam
  (klik hier voor routebeschrijving)