VerlopenJuniper Networks Benelux Summit

  Omschrijving

  Op 20 september organiseert Juniper Networks haar jaarlijkse Benelux Summit voor eindklanten en partners in het Rat Verlegh stadion (NAC Breda) om dit laatste nieuws met de markt te delen. De Summit start in de ochtend met een plenair programma vanaf 09.00 uur.

  Het thema van dit jaar is: Multicloud & Security. Naast prominente Juniper sprekers komen ook enkele van hun meest innovatieve klanten aan het woord. In de ochtend geeft Juniper Networks EVP/CTO Bikash Koley een presentatie met de titel: “Simplifying the path to Multicloud”. Bikash is sinds een jaar EVP/CTO van Juniper Networks, daarvoor was hij werkzaam bij Google en als Head of Architecture, Planning en Engineering verantwoordelijk voor Google’s SDN evolutie.

  Na de lunch start het programma met drie tracks; een voor de partners, met uitreiking van de partner awards en de eindklanten. Voor de engineers is er een aparte tech track, een Routing Tech Club met routing expert Sachin Natu van Juniper Networks. Sachin is Senior Director of Product Management en zijn team is verantwoordelijk voor routing protocollen en applicaties. Hij gaat meer vertellen over de laatste routing innovaties en ontwikkelingen. En Fusix gaat meer vertellen over hoe je Bitcoins veilig kan stellen door gebruik te maken van RPKI.

  Registreren voor Juniper Networks Benelux Summit kan hier.

  Locatie

  Adres:
  Stadionstraat 23, 4815 NC Breda
  (klik hier voor routebeschrijving)