MSH – Managed Services & Hosting Summit : Europe 2017

Algemene informatie

Wat: The Managed Services & Hosting Summit: Europe 2017
Soort: Congres
Datum: 25 april 2017
Locatie: Hilton Hotel
Apollolaan 138
Amsterdam
Telefoon: 035 642 3000
E-mail: eric@channelconnect.nl
Website: www.mshsummit.com/amsterdam

Gebruik de ChannelConnect promotie code MSHEU17CC voor gratis entree

Meld je nu aan!


Over het evenement

Een congres op directieniveau waarbij wordt ingegaan op de business opportunities voor het ICT kanaal rondom het leveren van Managed Services (MSP) en Hosting. De zich steeds sneller voltrekkende veranderingen in de manier waarop klanten hun IT oplossingen willen aanschaffen, gebruiken en afrekenen dwingt het kanaal om zijn rol, zijn businessmodellen en onderlinge verhoudingen volledig opnieuw te definiëren.

channelconnect-msh-summitDe Managed Services & Hosting Summit: Europe 2017 biedt diverse keynote presentaties van vooraanstaande sprekers uit de industrie, aangevuld met een uitgebreid programma van breakout sessies waar dieper wordt ingegaan op de belangrijkste feiten die de ontwikkelingen op het terrein van managed services beïnvloeden. Het event biedt daarnaast voldoende gelegenheid voor deelnemers om te netwerken met potentiële business partners. De unieke mix van presentaties op niveau en de mogelijkheden om de zakelijke uitdagingen te bespreken met sponsoren en vakgenoten uit de industrie, maken deze Summit een event dat senior beslissers in het ICT-kanaal gewoonweg niet mogen missen. Op de agenda staat ook een CIO-track tijdens het middagprogramma, waarin experts CIO’s, CXO’s en IT-directeuren tips geven waarop ze moeten letten bij het selecteren van een geschikte MSP-partner.

Wie dit event niet mogen missen

Deelnemers: Directieleden en senior managers van Managed Service Providers, Systems Integrators, Solution VAR’s, ISV’s, CIO’s, CXO’s en IT-directeuren.
Sponsors: Hard- en Software vendoren, Service Providers, Distributeurs, Hosting en Datacenter Providers, Cloud Service Providers.

PROGRAMMA

Het format van de Managed Services & Hosting Summit – Europe 2017 kent een mix van keynote presentaties en op specifieke onderwerpen gefocuste voordrachten en breakout sessies over de belangrijkste onderwerpen waar channelpartners mee geconfronteerd worden bij de opbouw van een managed services en hosting businesspraktijk. De sprekers zijn onder meer industrie-experts, onafhankelijke analisten en vooraanstaande leveranciers uit de sector. De deelnemers hebben daarnaast tussen de presentaties door ruimschoots de gelegenheid om te netwerken met collega’s en potentiële leveranciers. Dat kan natuurlijk ook in de Demonstratie & Netwerk zaal, tussen andere programmapunten door en tijdens de afsluitende receptie

MSH Summit promocodeManaged services in een digitale wereld

Digitaal werken en zakendoen is niet meer weg te denken uitonze maatschappij. Onder verschillende benamingen als ‘Het tijdperk van de Klant’, ‘Enterprise IT 3.0’, ‘Industry 4.0’ ‘de Digitale Transformatie‘ en het ‘Industriële Internet’ verandert de manier waarop we leven, werken en met elkaar communiceren fundamenteel. In de eerste presentatie onderzoeken we waarom deze ontwikkelingen de ‘nieuwe norm’ worden en welke invloed dat op onze toekomst heeft.

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Bent u een IT hardware of software leverancier, hosting provider, datacenter colocatie provider, ISV of op enigerlei wijze actief in het leveren van diensten via het kanaal en wilt u uw verkoop pijplijn uitbouwen en met nieuwe prospects in contact komen? Dan is de Managed Services & Hosting Summit de ideale gelegenheid om:

  • kennis te maken met potentiële channelpartners.
  • in contact te komen met belangrijke beslissers, directieleden en senior managers van Managed Service Providers, Systems Integrators, Solution VAR’s, en ISV’s.
  • Platinum sponsors kunnen hun bedrijf positioneren als een thought leader door een van de plenaire presentaties te verzorgen en deel te nemen aan de sessies van het open forum panel op het hoofdpodium.
  • Platinum en Gold sponsors krijgen de gelegenheid om hun strategie en positionering in de markt toe te lichten in specifieke breakout sessie tracks en deelnemen aan de open forums, samen met andere sponsoren
Voor sponsor mogelijkheden neem contact op met:

Vergeet niet de ChannelConnect promotie code MSHEU17CC te gebruiken voor gratis entree