IoT on the Edge – Smart Industry


Op 11 april 2017 organiseert Rittal een specifiek deelcongres met interessante thema’s zoals IoT en ‘data in de cloud’. Een belangrijk onderwerp waarover onder andere de internationale experts Jason Rylands en Sebastian Ritz veel kunnen vertellen. 

In het kader van de unieke congresreeks ‘IoT on the Edge’, met een groot kenniscongres dat op 1 december 2016 plaatsvond, organiseert Rittal deelcongressen die specifieker ingaan op bepaalde thema’s.

Op 11 april kunnen geïnteresseerden terecht in het Technologie- en Trainingscentrum in Reeuwijk voor meer informatie over de Smart Industry en de impact van IT-ontwikkelingen, zoals IoT en big data. Ook krijgen aanwezigen praktische informatie over de keuze tussen cloud, een lokale server en de hybride variant (hybrid cloud), waarbij Sebastian Ritz de kosten inzichtelijk maakt. Zaken als aanschafkosten en operationele kosten (CAPEX en OPEX) komen aan de orde.

Programma in het kort

Tijdens dit deelcongres zullen (internationale) experts uit de business voor u beschikbaar zijn. Zij laten u de nieuwste ontwikkelingen zien en vertellen over onder meer IoT, VPC en cloud containers. Ze kennen de praktijk en beantwoorden al uw vragen.

  • Jason Rylands, Rittal GmbH – ‘Internet of Things/Internet of Everything Driving the Edge’
  • Sebastian Ritz, iNNOVOCloud – ‘Virtual Private Clouds and the Balanced Cloud Container’

Jason Rylands
Jason Rylands: “De impact van big data is enorm; ik laat u de impact ervan zien.” “Meer data zet alles stil.”

Sebastian Ritz
Sebastian Ritz: “Bent u wel klaar voor Smart Industry?”

Na afloop heeft u de mogelijkheid om kennis te delen en verder te praten.

Kennisoverdracht

Met de ‘IoT on the Edge’-reeks speelt Rittal maximaal in op trends, ontwikkelingen en vragen uit de markt. Door speciale seminars en deelcongressen te organiseren in een unieke serie, gaat het bedrijf de dialoog aan met klanten en andere geïnteresseerden over thema’s zoals Internet of Things (IoT) en de impact daarvan op de hardware-infrastructuur.

“We kiezen er bewust voor een actieve en faciliterende rol te spelen door deze deelcongressen te organiseren. Het doel van de middag is niet commercieel van aard, maar gericht op kennisoverdracht”, aldus André Hiddink.

Meld u snel aan voor dit unieke deelcongres over Smart Industry!