Fujitsu World Tour: 12 juni 2017

Algemene informatie

Wat: Fujitsu World Tour 2017
Soort: Kennisevenement
Datum: 12 juni 2017
Locatie: Maarssen
Telefoon:
E-mail:
Website: www.fujitsu.com/nl


Over het evenement

fujitsu world tour

‘Co-creatie’ is altijd al belangrijk geweest in Fujitsu’s werkwijze en in een wereld van voortdurende digitale transformatie geloven wij dat het essentieel is voor succes. Organisaties moeten snel leren, snel acteren en waar mogelijk snel opschalen. Niemand kan dit alleen doen.

Beleef met ons een dag vol inhoudelijke discussies en kennisoverdracht onder ICT-experts afkomstig uit de hele wereld. De Fujitsu World Tour maakt het mogelijk om uit eerste hand te ervaren hoe Fujitsu organisaties helpt de ‘digital dots’ met elkaar te verbinden. Door toepassing van diensten en technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, IoT, cloud en security, creëren wij inspirerende digitale transformatieprojecten en brengen deze in de praktijk.

Enkele van de hoogtepunten dit jaar zijn:
Keynote door Dr. Joseph Reger (Fujitsu Fellow, Chief Technology Officer, EMEIA)
Fujitsu Laboratories met de nieuwste geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen
Empowering co-creatie – “The Battle”: powered door Fujitsu in co-creatie met UtrechtInc: een onderlinge battle van startup’s.

De ‘Grande Finale’ zal verzorgd worden door een zeer veelzijdig persoon. Hij is een Nederlandse komiek, satiricus, televisiepresentator, producer, schrijver en acteur en werd wereldberoemd nadat zijn filmpje over Donald Trump “America first, Netherlands second” wereldwijd viral ging. We zijn er dan ook trots op om Arjen Lubach te mogen ontvangen als onze gast en spreker.

Een andere bijzondere gast is Frits Huffnagel. Frits zal de World Tour in goede banen leiden als dagvoorzitter.

Zet alvast de datum in je agenda en reken op een dag vol inhoudelijke discussies en kennisoverdracht onder ICT-experts afkomstig uit de hele wereld. De Fujitsu World Tour maakt het mogelijk om uit eerste hand te horen hoe Fujitsu organisaties helpt de ‘digital dots’ met elkaar te verbinden.

Het team van Fujitsu kijkt ernaar uit om je te ontmoeten tijdens Fujitsu World Tour 2017! De registratie is gestart, het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je deze dag vol indrukken niet mist! KLIK HIER OM TE REGISTREREN.

Vorig artikelIT-Galaxy 2017 – a Perfect Match
Volgend artikelCopaco Event 2017: ‘The Next Era’
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.