VerlopenICT 2018 – ICT Waarborg

  Omschrijving

  WHERE IT ALL COMES TOGETHER

  Zoals u weet gaan de ontwikkelingen in de ICT-wereld snel. Enorm snel zelfs. Stilstaan is in onze branche geen optie. Om nu én in de toekomst succesvol te zijn is het van belang de ontwikkelingen zo snel mogelijk te omarmen en te integreren in uw organisatie. Het biedt u de mogelijkheid om uw markt te vergroten.

  Al vele jaren op rij organiseert ICTWaarborg diverse congressen en beurzen. Dit jaar doen we het anders: innovatie, ontwikkelingen, veranderende wetgeving, samenwerking en netwerken…alles komt samen op ICT2018!

  Op 25 mei 2018 ontvangen wij u graag in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Deze dag praten we u bij over gewijzigde wetgeving binnen onze branche. Wat zijn uw kansen, hoe moet u hierop inspelen en hoe kunt u new business creëren? ICT2018 is een dag vol inspiratie en kennis.

  SAVE THE DATE!

  ICT2018 vindt plaats op 25 mei 2018 in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het event is exclusief toegankelijk voor personen die werkzaam zijn bij automatiseerders, telecombedrijven,  servicebedrijven en IT-(web)winkels. U ontmoet de gehele dag branchegenoten. Ook biedt ICT2018 u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Laat ze de vooruitstrevende wereld van de ICT beleven en kennis maken met de laatste innovatieve ontwikkelingen.

  Locatie

  Adres:
  Thorbeckelaan 123, 3771ED Barneveld
  (klik hier voor routebeschrijving)