VerlopenTech Data: De Toekomst van het Onderwijs

  • Tickets & info: website
  • Datum: 17 april 2019Tijd: 13:30 - 17:00

  Omschrijving

  Wij nodigen u graag uit voor het evenement ‘De Toekomst van het Onderwijs’ op woensdag 17 april in Utrecht. Op deze dag kijken we gezamenlijk vooruit naar de interessante ontwikkelingen in de educatie markt die op ons af komen. Schrijf u vandaag nog in, want alleen door goed inzicht in de toekomst kunt u de juiste besluiten nemen en tijdig inspelen op nieuwe vragen en behoeften van uw klanten.

  Tech Data en educatie

  Van hard- en software tot presentatiematerialen, accessoires en complete ‘digital classrooms’: Tech Data heeft het meest complete portfolio aan oplossingen om de onderwijsmarkt te helpen de volgende stap te zetten in digitale leerprogramma’s. Om onze educatie partners nog beter te kunnen ondersteunen, hebben wij een informatieprogramma ontwikkeld waar dit evenement een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

  Voor wie?

  Doelgroep voor dit evenement zijn onze ICT-resellers met een focus op de educatiemarkt. Als Tech Data partner kunt u tevens eindklanten uit de onderwijsmarkt meenemen, met wie u samenwerkt om hun digitaliseringsvraagstukken op te lossen.

  Inspirerende lezing: De Toekomst van het Onderwijs

  Talloze banen gaan verdwijnen maar er komen ook veel nieuwe voor in de plaats. Veel kinderen en studenten leren nu voor banen die over 10 jaar niet meer zullen bestaan. Het onderwijs van de toekomst bepaalt hoe de wereld van morgen eruit ziet. De werknemer van de toekomst heeft nieuwe 21st century skills nodig en het onderwijs moet ze hierop voorbereiden. Het internet maakt leren overal mogelijk op nieuwe, unieke manieren. Robots staan voor de klas, we beleven de tijd van de Romeinen met virtual reality en we kunnen ‘peer-to-peer’ leren met studenten uit China.

  Richard van Hooijdonk

  Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is bekend van RTL, BNR, VARA/BNN en gastdocent aan Nyenrode en Erasmus universiteit.

  Wat kunt u verder verwachten?

  Naast de keynote zijn er break-out sessies waarin de platformleveranciers Microsoft Windows 10 en Google Chrome aan het woord komen, evenals de Tech Data expert op het gebied van leasing en huur. Verschillende leveranciers tonen hun producten, oplossingen en innovaties op de informatiemarkt.

  Het volledige programma vindt u in de agenda onderaan deze pagina. 

  Over de locatie

  Het Anatomiegebouw maakt deel uit van het Veeartsenijterrein in Utrecht. Het Anatomiegebouw werd in 1921 gebouwd als belangrijk onderdeel van de opleiding Nederlandse Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

  Agenda

  • 13:45 uurVervoer vanaf Utrecht Centraal met (overdekte) sloep voor gasten die met het OV komen.
  • 14:00 uurInloop met koffie, thee en wat lekkers
  • 14:30 uurPlenaire sessie met Richard Hooijdonk over de toekomst van het onderwijs
  • 15:30 uurVideo rondom onderwijs met Tech Data
  • 15:45 uurPauze
  • 16:00 uurVervolg plenaire sessie met Google, Microsoft & Financial Solutions aan het woord
  • 16:45 uurAfsluiting met een luxe borrel & informatiemarkt