VerlopenCongres IT & Information Security

  • Locatie: , Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch
  • Tickets & info: website
  • Datum: 13 februari 2019Tijd: 08:30 - 17:30

  Omschrijving

  Het thema van het jaarcongres IT Information Security is dit jaar “Anders kijken, is meer zien!” Martijn Snels, projectmanager van het congres IT Information Security legt uit:

  “Binnen het congresthema “Anders kijken, is méér zien!” doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken en over het zoeken naar andere oplossingen. Door anders te kijken kun je zien dat je mogelijk eerder iets moet loslaten om tot verandering of transformatie te komen.”

  Als het om IT en informatiebeveiliging gaat lijken veel organisaties door angst gedreven en in een tunnelvisie terecht gekomen. Dit leidt tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. De spanningen tussen security teams en de organisatie neemt toe. Tijd voor verandering!

  Vaak kijken we op dezelfde manier naar security, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

  De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zal er voor zorgen dat er interessante gesprekken zullen plaatsvinden, die kunnen leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen creëert voor samenwerking.

  Klik hier om uw toegangsbewijs aan te vragen

  Locatie

  Adres:
  Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch
  (klik hier voor routebeschrijving)