VerlopenCloudOak Plan4Continuity: Business Continuity Planning voor MSP’s

  • Tickets & info: website
  • Datum: 7 april 2020Tijd: 16:00 - 16:45

  Omschrijving

  Heb jij al een digitaal draaiboek voor jouw klanten klaarliggen om de bedrijfscontinuïteit geautomatiseerd te waarborgen in geval van een calamiteit? Uit een recent onderzoek van Continuity Central blijkt dat veel organisaties slecht of helemaal niet voorbereid zijn. Wil jij een plan implementeren of een papieren plan omzetten naar een geautomatiseerd systeem voor jouw klanten? Dan helpen we je graag op weg!

  Managed Service Providers krijgen met Plan4Continuity de mogelijkheid om een Business Continuity plan op te stellen en te implementeren voor hun klanten. Een dergelijk plan wordt geactiveerd in geval van een calamiteit, denk hierbij aan natuurrampen, datalekken, ransomware aanvallen, disaster recovery, etc., maar kan ook uitkomst bieden bij bijvoorbeeld verhuizingen, facilitair beheer, periodieke IT-checks of afwezigheid van belangrijk personeel. Plan4Continuity integreert onder andere met Datto, Rubrik en Cohesity en ook met verschillende system management oplossingen.

  Plan4Continuity is een geheel nieuwe en innovatieve oplossing, en dat biedt kansen om extra diensten aan je klanten te verkopen en een nieuwe terugkerende inkomstenstroom te creëren. Want een Business Continuity plan is veel meer dan Disaster Recovery.

  Nieuwsgierig? CloudLand en CloudOak organiseren op 7 april om 16.00 uur een webinar om je verder te informeren. CloudOak oprichter en CSO Troy Cheeseman legt uit waarom een business continuity plan voor organisaties van iedere omvang belangrijk is. Dit mag je niet missen, dus schrijf je vandaag nog in!