Watson Amsterdam Summit 2017

Algemene informatie

Wat: Watson Amsterdam Summit 2017
Soort: Kennisevent
Datum: 14 juni 2017
Locatie: B-Amsterdam
Website: http://www-05.ibm.com/nl/Watson-amsterdam-summit/


Over het evenement

Welkom in het cognitieve tijdperk met Watson

Cognitieve technologie verandert branches, bedrijven, beroepen – en dat gebeurt nu. Met Watson maakt IBM het eenvoudig om cognitieve technologie toe te passen in alle soorten organisaties, groot en klein. Uniek aan Watson is dat het supersnel kennis uit verbluffende hoeveelheden data kan halen. Ook uit de 80% ongestructureerde data die we nu niet benutten, zoals vrije tekst of beelddata.

watson
B-Amsterdam

Cognitieve systemen zoals Watson redeneren, leren en helpen professionals betere beslissingen te nemen. Ze begrijpen menselijke taal en emoties, zodat je er ‘gewoon’ mee kunt praten. Daarmee is een nieuw tijdperk aangebroken: het tijdperk van cognitive business.

Hoe wordt u een cognitive business?

Ontdek op de Watson Amsterdam Summit hoe u Watson inzet om sneller betere resultaten te behalen. Er zijn workshops, demo’s, rondetafels en presentaties voor professionals in IT, Security en Finance.

Doe inspiratie en ideeën op, gepresenteerd door experts en collega’s in uw vakgebied.
Kijk verder dan de hype! Ontdek hoe organisaties aan de slag gaan met cognitieve oplossingen en toepassingen.
Ontmoet collega’s en experts, deel ervaringen en inzichten en bespreek de kansen en mogelijkheden.

Kom ook naar de Watson Amsterdam Summit en schrijf nu in!

Vorig artikelCopaco Event 2017: ‘The Next Era’
Volgend artikelSynology Workshops 2017
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.