CeBIT 2017


Over het Evenement

Op de internationale ICT-beurs en conferentie CeBIT 2017, die van 20 tot 24 maart 2017 in Hannover plaatsvindt staat digitale transformatie in al zijn facetten centraal. Denk aan kunstmatige intelligentie (AI), Virtual Reality (VR), onbemande systemen en oplossingen, IoT-toepassingen, cyber security etc.

Thema van de keynote zal zijn ‘d!conomy – no limits’, vrij vertaald ‘de onbegrensde mogelijkheden van de digitale economie’. De toenemende digitalisering van de samenleving op vrijwel ieder gebied schept evenzoveel kansen voor channelpartners die trends tijdig signaleren en deze vertalen naar nieuwe of verbeterde toepassingen voor hun klanten.

keyvisual-2016_content_image_position_right_left

In het conferentiegedeelte laten meer dan 200 internationale sprekers op een viertal podia hun licht schijnen over de stroom veranderingen die in hoog tempo op ons af blijven komen. Het programma trekt naar verwachting ruim 2.500 geïnteresseerde vakgenoten en wordt door nog eens ruim 140.000 mensen online gevolgd.

Partnerland Japan

Japan is een gekende grootmacht op het gebied van hightech, investeert miljarden in R&D en zet al tientallen jaren in op innovatie en is daarmee een pionier op het gebied van techniek, wetenschap en digitalisering.

partnerland-japan_content_image_position_right_left

Het is ook niet verbazingwekkend dat het land zich in 2017 presenteert als Partnerland van de CeBIT. Als teken van de groeiende samenwerking tussen Japan en Duitsland zullen premier Shinzo Abe en bondskanselier Angela Merkel samen de officiële opening van de CeBIT 2017 voor hun rekening nemen. Abe spreekt ook met EU commissaris digitale economie en samenleving, Günther Oettinger, die voor de tweede keer de voortgangsconferentie over de Europese Digitale Agenda in Hannover laat plaatsvinden.

Naast het conferentiegedeelte vindt er in de 17 hallen van het beurscomplex van de Deutsche Messe in Hannover de gebruikelijke technologiebeurs plaats. Ruim 3.000 exposanten, waaronder zo’n 40 start-ups die een plekje hebben gevonden in het SCALE 11 paviljoen, hopen daar interesse te wekken voor hun fysieke en/of virtuele producten of diensten. De organisatie verwacht rond 200.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Met ChannelConnect kosteloos naar Hannover
ChannelConnect biedt zijn lezers als mediapartner van CeBIT 2017 gratis toegangskaarten ter waarde van 61 euro. Klik hier om uw gratis toegangsticket te reserveren.