VerlopenArrow Snow IT

  • Tickets & info: website
  • Datum: 22 maart 2019Tijd: 10:00 - 17:00

  Omschrijving

  Op 22 maart vindt Arrow Snow IT plaats. Value Added distributeur Arrow Nederland brengt tijdens dit evenement een tiental vendoren bij elkaar om hun innovaties op het gebied van IoT, AI, data, cloud en security te presenteren. Het evenement in SnowWorld Zoetermeer is gericht op resellers, consultants en voor het eerst ook eindgebruikers.

  Tijdens plenaire en break-out sessies presenteren toonaangevende leveranciers als o.a. Fortinet, Huawei, Nutanix en Forcepoint aansprekende praktijkcases van hun meest innovatieve oplossingen. Hoe zorgt Artificial Intelligence ervoor dat een Amerikaanse skipiste een maand langer open kan blijven? U hoort het tijdens de presentatie van Check Point.

  Innovation is here! Volledig in thema zal Lisa Bunschoten, de jonge paralympische snowboarder, tijdens Arrow Snow IT haar inspirerende verhaal vertellen over de rol die innovatie en techniek spelen in haar leven.

  Tijdens Snow IT is er ook gelegenheid zelf de latten onder te binden en op ski’s of snowboard van de SnowWorld piste af te dalen. Uiteraard is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens de après-ski borrel en het afsluitende Aspen Walking Dinner.
  Meer informatie en inschrijven via de website www.Snow-IT.nl. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!