SEMINAR by CEBIT belicht vernieuwde CEBIT

 

De virtuele en fysieke wereld raken steeds meer met elkaar verweven. Digitalisatie beïnvloedt onze samenleving en de manier waarop we zakendoen. Technologieën worden regelmatig geüpdatet, maar vergeten we niet om af en toe de maatschappij te actualiseren?

De laatste ontwikkelingen in de digitale wereld krijgen een platform tijdens het SEMINAR by CEBIT®. Sprekers uit uiteenlopende sectoren met een bovenmatige interesse voor digitalisatie geven hun visie op de actuele trends en verwachtingen voor de toekomst. Where the heart of digitization beats, dat is waar het SEMINAR by CEBIT® om draait.

Sprekers:
Roelof Terpstra, Virtual en Augmented Reality
Boudewijn Vervoort, Blockchain technologie
Erik de Jong, Cybersecurity: spionnen en criminelen
Hartwig von Saß, New CEBIT®

SEMINAR by CEBIT®
Het SEMINAR by CEBIT® wordt georganiseerd met het oog op de revolutionaire vernieuwing van CEBIT® – Europa’s belangrijkste zakenfestival voor innovatie en digitalisering in Hannover. Het decor is de Grote Zaal van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De pers ontmoet professionals en conferentie ontmoet entertainment. Na afloop vindt een CEBIT® Get Together netwerkborrel plaats. Deelname is gratis. Schrijf je snel in via het onderstaande link, want er is slechts plek voor 100 deelnemers!

Datum en tijd:
Dinsdag 20 maart 2018
14.30-15.00 Zaal open
15.00-16.30 SEMINAR by CEBIT®
16.30-17.30 CEBIT® Get Together

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
www.pakhuisdezwijger.nl

Klik hier voor aanmelding.