Managed Services & Hosting Summit Europe 2018 – Novotel Amsterdam

Op dinsdag 29 mei a.s. vindt in het Novotel Amsterdam de tweede editie van de Managed Services & Hosting Summit (MSH Europe) plaats. Een conferentie op directieniveau waarbij wordt ingegaan op de business opportunities voor het ICT kanaal rondom Managed Services en Hosting. Een must voor directies en management van MSP’s die zich op de hoogte willen stellen van de veranderingen in de markt die het kanaal dwingen om zijn rol, businessmodellen en onderlinge verhoudingen volledig opnieuw te definiëren.

Op het programma van MSH Europe 2018 staan diverse keynote presentaties van vooraanstaande sprekers uit de industrie, aangevuld met een uitgebreid programma van breakout sessies, waarin dieper wordt ingegaan op de belangrijkste factoren die de managed services industrie beïnvloeden. Vanzelfsprekend is er ook ruim voldoende gelegenheid om te netwerken met potentiële business partners.

De vraag naar diensten met toegevoegde waarde zal de komende twee jaar zeker sneller groeien dan het marktgemiddelde in de IT-industrie en daardoor groeit ook de belangstelling voor managed services.

Ben je directielid of senior manager bij een MSP, Systems Integrator, VAR of ISV? Of vertegenwoordig je een hard- en/of software vendor, Service Provider, Distributeur, Hosting en Datacenter Provider of  Cloud Services Provider? Dan mag je MSH Europe 2018 zeker niet missen, als bezoeker en/of sponsor.

ChannelConnect is mediapartner en contactadres voor sponsoring / deelname.

Registratie als deelnemer is KOSTELOOS voor functionarissen in de doelgroep. Ga hiervoor naar:  www.mshsummit.com/amsterdam – gebruik de code MSHEU18CC

Voor sponsormogelijkheden neem je contact op met Eric Luteijn, telefoon 035-7630 670 of eric@sellair.nl

ChannelConnect-MSH-Summit-leaderboard