Kennissessie Dropbox Business: Walled Garden versus open platform

Dag in dag uit creëren kleine en middelgrote bedrijven massa’s aan gegevens en informatie, ook wel content genoemd. En dit is mogelijk het nieuwe goud, want van onschatbare waarde. De vraag is hoe deze bron van content maximaal te gebruiken en aan het werk te zetten in dienst van het bedrijf?

Dropbox Business biedt één constante content-laag voor tal van cloud-apps, -services en mensen; een krachtig platform om al deze ongelijksoortige bedrijfsactiviteiten en gegevens met elkaar te verbinden. Deze bewezen technologie is gemakkelijk te budgetteren, te benaderen en te beheren. Het is ‘cloud tot de macht 10’ op het gebied van openheid, veiligheid en de enorme vrijheid die het kan bieden aan een klein bedrijf. Kom langs op onze stand op alle voordelen en unieke features van Dropbox Business te ontdekken.

Walled Garden versus open platform; welke keuze maakt u in de toekomst?

Ben jij al aangemeld voor hét kennisevent This is IT van 22 mei in Studio A12 te Bunnik? Zo niet, meld je dan nu direct aan en meld je vervolgens aan voor deze of andere kennissessies en 1-op-1 meetings!

Locatie: Studio 1
Tijd: 14:30 – 14:50 uur
Spreker: Marcel van de Gender – Dropbox Business