Insight Higher Ground 2019 – From start to future

Donderdag 17 oktober vond het jaarlijkse Insight Higher Ground plaats en dat voor een tweede keer op rij bij SugerCity Events te Halfweg. Higher Ground brengt jaarlijks Insight-experts, partners en IT-beslissers samen om de impact van technologie op de eigen bedrijfsvoering te onderzoeken.

Want zoals we allemaal weten heeft technologie een enorme impact op de manier waarop we leven, werken en zakendoen. Wil je als bedrijf competitief blijven, dan doe je er goed aan de technologische ontwikkelingen te volgen en veranderingen aan te brengen daar waar nodig. Want zeker cloudtechnologie staat gelijk aan kostenbesparingen en nieuwe zakelijke kansen. Toch blijkt uit recent onderzoek dat er anno 2019 nog onvoldoende bedrijven profiteren van cloud. Niet omdat ze niet investeren in cloud, maar puur omdat er geld wordt uitgegeven aan clouddiensten die onbenut blijven.

Na het welkomstwoord van Country Manager Rogier Stolk en meer tekst en uitleg over de onderzoekscijfers door Wolfgang Eberman, President Insight EMEA, nam Karen McLaughlin, VP Services Insight EMEA het woord over om tekst en uitleg te geven over hoe Insight kan helpen met IT advies, migratie en management. Dit verhaal werd onderschreven door Richard de Fijter, ICT Manager bij Reinier van Arkel en klant van Insight.

higher ground

 

 

 

 

 

De aanwezigen konden vervolgens deelnemen aan diverse themaworkshops, die hen ‘from start to future’ inzicht gaven in de stappen die nog nodig zijn om de organisatie te transformeren op de verschillende themagebieden.

higher ground

Naast leren en ontdekken was er ook alle ruimte om te netwerken en konden zakelijke uitdagingen besproken worden met alle aanwezige experts van toonaangevende IT-leveranciers en de vele beschikbare IT Solutions Specialisten van Insight. Door de vele complimenten die de organisatie heeft mogen ontvangen over de kwaliteit van het evenement voorziet het evenement duidelijk in de behoefte van de doelgroep.

www.insight.com/nl