IBM Watson IoT tijdens ‘Taste of tomorrow 2018’

‘Taste of tomorrow 2018’, het grootste ICT event van Nederland, vindt op 17 april a.s. plaats in de EXPO in Vijfhuizen. Zoals je van eerdere events van Tech Data gewend bent, bieden wij je, samen met het grootste deel van onze IT, CE, AV en Telecom vendors, een uitgebreid programma rondom de laatste trends en ontwikkelingen.

Het wordt een inspirerende dag vol presentaties en kennissessies over innovatieve producten, solutions en diensten. In maar liefst 37 sessies kun je je kennis op diverse terreinen in één dag weer helemaal up-to-date brengen.

IBM is één van de Tech Data partners die een kennissessie verzorgt. Van 20:00-20:45 uur verzorgt Ronald Teijken, IBM Watson IoT Business Partner Manager BeNeLux, de presentatie ‘IoT, van hype naar slimme systemen’.

ChannelConnect-Ronald-Teijken-200x200
Ronald Teijken

“Tijdens deze kennissessie schets ik een beeld waar IBM inmiddels staat met de ontwikkeling van het IoT,” zegt Teijken. “We zijn de hype voorbij en de implementatie is nu volop gaande. Daarbij gaat het bij IoT niet alleen om sensoren of een platform, maar ook en vooral om integratie met kernelementen van reguliere systemen, zoals het asset management en maintenance. Ik laat met voorbeelden tijdens deze sessie zien dat de ontwikkelingen op al deze gebieden in combinatie met een IBM Watson IoT de stap van hype naar insight een enorme vlucht aan het nemen is.”

Bovenstaande informatie is slechts een voorbeeld van het uitgebreide informatieprogramma dat Tech Data voor je heeft samengesteld, zodat je in één dag weer op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in de ICT-branche. Zo ontmoet je tijdens Taste of tomorrow alle specialisten, vendoren en resellers van Tech Data en kun je volop netwerken met je collega’s uit de branche.

Op www.tasteoftomorrow.nl vind je het gedetailleerde programma en kun je je kosteloos aanmelden!