Hendrik Blokhuis een van de tafelgasten bij This is IT

Op het nieuwste ICT-event This is IT, dat op 14 november gehouden wordt in Studio A12 te Bunnik (bij Utrecht), zal presentator Matthijs van Nieuwkerk diverse gasten aan tafel ontvangen. Een van de gasten is Hendrik Blokhuis van Cisco.

Blokhuis is Director Country Digitization Cisco en leidt het investeringsprogramma Digitale Versnelling Nederland (DVN). Hij wil leiders ontmoeten die écht durven ingrijpen in de primaire processen van hun organisaties. Dat zijn zeker niet altijd de CIO’s van bedrijven, maar juist ook business managers die direct voor primaire processen verantwoordelijk zijn en een herontwerp aandurven, vindt hij. “We zijn in Nederland erg goed in ‘proof of concepts’ en ‘businesscases’ bedenken; dingen die soms als excuus fungeren voor het feit dat er niets gebeurt omdat we digitalisering en de daarmee gepaard gaande significante veranderingen eng vinden.”

De andere tafelgast is Brian Speelman, Chief Digital Officer en Board member van Infotheek Group. Hij gaat de digitalisering van dat bedrijf op zich nemen. Infotheek Group is een van de marktleiders in Europa op het gebied van circulaire IT. Het product- en dienstenaanbod dat ze nu vanuit de end-user-divisie in de Benelux en de distributiedivisie in Europa leveren, willen ze digitaal maken. “Ongeacht of het gaat om het opkopen van IT-producten middels een trade-in-portal, het verhuren via een rent portal of het aanbieden van nieuwe, EOL- of refurbished IT-apparatuur via een geavanceerde webshop, de eindgebruiker kan het online regelen.”

Meld je hier aan voor This is IT.