De groei van de Europese Managed Services markt

De Managed Services and Hosting Summit Europe 2018 is Europa’s toonaangevende channel event voor Managed Service Providers (MSPs), solution providers, system integrators, resellers en andere ICT-channel organisates die willen inspelen op de kansen die de snelgroeiende markt voor managed services en hosting biedt.

Registreer je hier als deelnemer

MSH fotos

7 redenen om deel te nemen:

1. Een hoogkwalitatief conferentie programma met stimulerende panel discussies en debatten.
2. Leer meer over de belangrijkste trends die de industrie beïnvloeden en hoe Managed Services zich ontwikkelen in een toenemend digitale wereld.
3. Ontdek hoe je waarde kunt toevoegen en concurrentievoordeel kunt behalen door in te spelen op de veranderende klantvraag.
4. Ontmoet veel van de meest innovatieve vendoren die de drijvende kracht zijn achter de groei van Managed Services via de channel zoals ConnectWise, Duo Security, Park Place Technologies, TOPdesk, Walhalla, Continuum, Kaseya and SolarWinds MSP.
5. Ontdek de impact en kansen die het gevolg zijn van de sterk groeiende vraag naar Security, Business Analytics en IoT applicaties.
6. Maak kennis met de Europese top MSP- en channel organisaties.
7. Network met je collega’s op Europa’s grootste Managed Services event.

Registeer je hier als deelnemer

De Europese Managed Services and Hosting Summit vindt plaats in het Novotel Amsterdam op 29 mei 2018. Directieleden en senior managers van Managed Service Providers, Resellers en System Integrators die willen deelnemen kunnen zich hier registreren voor kosteloze toegang.

Sponsor- en Presentatie mogelijkheden

Vendoren, Service Providers of Distributeurs die meer willen weten over een sponsorship of een plaats op de expo kunnen contact opnemen met:

Sellair – Eric Luteijn

eric@sellair.nl, telefoon 035-7630 670

Sponsors

sponsoren MSH 1

sponsoren MSH 2