NLVMUG UserCon


De Nederlandse VMware User Group, de NLVMUG, is een van de grootste en oudste VMware gebruikersgroepen ter wereld. Al meer dan tien jaar organiseert de VMUG bijeenkomsten, brengt het zijn leden samen en creëert het een platform voor de Nederlandse ecosysteem rondom VMware en IT-infrastructuur.

De NLVMUG wordt dagelijks geleid door twee Leaders: Joep Piscaer en Dennis Hoegen Dijkhof. De NLVMUG is aangesloten bij de moederorganisatie, VMUG.com, en wordt ondersteund door de Europese organisatie. De twee leaders zijn al jaren betrokken bij de community en de VMUG en hebben beide de VMware vExpert-award.

We organiseren de jaarlijkse UserCon, waar we kennisuitwisseling, samenwerking en onderlinge kennismaking mogelijk maken. We zijn daarmee een van de grootste platformen waarin eindgebruikers, consultants en technisch experts elkaar kunnen vinden en helpen. Een van de belangrijkste aspecten van de UserCon is de plek die de community inneemt: naast flinke ondersteuning vanuit VMware Nederland, leveren ook communityleden een significante bijdrage in de vorm van hulp bij organisatie, presentaties en content. Zo faciliteren we kennisuitwisseling van expertise en best practices.

Bekijk de oude edities van de UserCon.

Heb je andere vragen, neem dan contact op met Joep of Dennis via leaders@nlvmug.com of @nlvmug. We helpen je graag verder!

Ga direct naar registratie

Call for Papers

Wil jij onderdeel zijn van het grootste en gezelligste VMUG-evenement van de wereld? Verzorg dan een sessie op de Nederlandse VMUG UserCON 2018!

We zijn voor de UserCON 2018 op zoek naar sprekers. Dit jaar hebben we veel ruimte voor communitysessies in de agenda opgenomen en hebben we zeer diverse sessievormen.

De inschrijving sluit op 26 januari; in de eerste paar dagen van februari hoor je of jouw sessie geaccepteerd is.

Meer informatie over de call for papers vind je op de nieuwspagina!