Copaco Event 2017: ‘The Next Era’


ChannelConnect-Copaco-Event-2017
Op 14 november organiseren wij hét kennisevent voor ICT Nederland! Gedurende deze informatieve en inspirerende dag richten wij ons op de toekomstige technologische ontwikkelingen en digitalisering.

Het wordt een dag met inspirerende sprekers, interessante presentaties en een expoplein waar u uw bestaande relaties kunt ontmoeten, maar waar ook ruimte is voor het leggen van nieuwe contacten in een bourgondische en ongedwongen ambiance.

COPACO EVENT 2017

Met een informatief en inspirerend programma willen wij visie, strategie en kennis delen en bezoekers helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst en het leggen van contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en andere branchegenoten. Dit alles in een ongedwongen sfeer en met Brabants bourgondische gastvrijheid.

COPACO INNOVATION AWARD

Met de Innovation award biedt Copaco aan (startup) bedrijven en studenten de mogelijkheid om een innovatief idee, een product (of prototype), een kansrijke oplossing of een veelbelovend onderzoek of businessplan te presenteren en te laten groeien. Het relatienetwerk van Copaco kan daarbij de “kick starter” zijn.

LEES MEER

LOCATIE

Het Copaco Event 2017 vindt plaats in de Midden Nederland Hallen:

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
Barneveld

EXPO HALL

De Copaco Expo Hall vormt de centrale ontmoetingsplek. Hier presenteren vele Copaco leveranciers zich. U wordt in een relatief korte tijd (één dag) breed geïnformeerd over de nieuwste hard- en software oplossingen. Op de Copaco 2tCloud stand praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing. Maar ook Yours, onze logistieke services willen wij graag aan u presenteren. Op het startup paviljoen kunt u kennis maken met de finalisten van de Copaco innovation award. Zij presenteren zich met hun innovatieve producten, oplossingen of plannen. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor bezoekers met technische vraagstukken op het gebied van cloud, big data, storage, networking, security, business intelligence, en IoT. Copaco experts en specialisten van diverse leveranciers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

ASK THE EXPERT

Bezoekers met technische vraagstukken op het gebied van cloud, big data, storage, networking, security, business intelligence en IoT kunnen met hun vragen direct terecht bij de aanwezige experts van Copaco en diverse fabrikanten.

Volgend artikelRES Technical Update Event
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.