WWV – Webwinkel Vakdagen


Over het evenement

Voor de twaalfde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

Exposanten, sprekers & thema’s

Op de beursvloer vind je exposanten terug die oplossingen bieden binnen verschillende thema’s. Naast de leveranciers op de beursvloer zijn er de komende editie maar liefst 12 lezingenzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven.

Op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland en tegelijkertijd kun je je laten adviseren door een van de 250 e-commerce leveranciers die zich op de beursvloer presenteren. Bekijk de exposantenlijst.

Topsprekers in keynotezaal

Altijd al willen weten hoe topbestuurders te werk gaan? Op de Webwinkel Vakdagen 2018 zal 1 grote keynote zaal zijn waar de meest vooraanstaande sprekers een lezing zullen geven.

Beurs bezoeken?

Na aanmelding is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen gratis. Bezoek het #1 e-commerce event van de Benelux!